Velike gužve na novom Žeželjevom mostu zbog nenajavljenih radova

Na železničko-drumskom mostu od jutros su velike gužve u saobraćaju zbog radova koji će trajati do večeras.
Velike gužve na novom Žeželjevom mostu zbog nenajavljenih radova
Foto: 021.rs
Ko i zbog čega izvodi radove nije se odmah znalo, budući da su Putevi Srbije obaveštenje medijima poslali tek u 10 časova.
Prema navodima građana, zbog ovih radova stovrile su se više stotina metara duge kolone i sa novosadske i pretovaradinske strane.
U saopštenju ovo javno preduzeće navodi da se do 19 časova izvode radovi na popravci dilatacija u okviru redovnog održavanja.
 
Kako su naveli, tokom radova, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem, regulisano semaforima, kao i da su radovi obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
  • Novosadjanka

    03.12.2022 10:56
    Za Prdonju
    Gospodine, Novosadjanka u kuci nema potrebe da pametuje, radimo sve po dogovoru i savrseno dobro funkcionisemo kao porodica. Na zalost, u ovoj drzavi pametnima i skolovanima nije dozvoljeno da pametuju tamo gde treba, zato nam i jeste ovako, ovde pametuju oni sto bi voleli da su pametni. Eto, ako Vas je to zanimalo, dobili ste odgovor. Pozdrav i svako dobro.
  • Novosadjanka

    03.12.2022 09:35
    Za Novosadjanina
    Prepoznali ste se u tekstu????
    Niti sam rekla da bih ja to bolje, niti da znam kako treba. Samo sam navela primer kako se to radi u svetu. Jeste pokusali da udjete juce u grad oko 16h? Blokada sa svih strana. Nisam protiv gradnje, naprotiv, drago mi je kada moj grad napreduje i kada se gradi, ali to treba da radi sposoban kadar, skolovan za te stvari. Jel treba da Vam objasnjavam kako je moj komsija mesar dosao do mesta gradjevinskog inspektora u NS, zena mu sa zavrsenom osnovnom skolom dobila posao sekretarice u JKP Cistoca... treba li dalje da nabrajam??? Pametnom dosta. Vama, Gospodine svako dobro i da imate malo vise postovanja i kulture prema ljudima koje ne poznajete, onda cete mozda i biti Novosadjanin.
  • Ops

    02.12.2022 13:22
    mjari
    Dezurni botovi " aktivisti" po dnevnici naplacenoj od cuta,zelenica,brkovica a oni od agentura i kompanija od preko,reaguju u svim prilikama. Izvinjavam se onima koji u kamp odlaze po " robu" ili su placeni " robom" za " aktivizam. Sramotite ljude koji zive ovde s vasim nasiljem. Sto to ne radite u milogotiji,bih,Somboru,Ruskom Krsturu,Odzacima,BG,Sapcu,Pozegi,Kikindi,Zvorniku,Titelu,Kozarskoj Dubici,Uzicu...( " aktivisti" znaju ko je odakle)ostavite Novi Sad nama koji tu zivimo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti