Velika novogodišnja akcija u Magazi: Obradujte mališane najboljim novogodišnjim paketićima

Praznici nam stižu, a sa njima i radost mališana koji očekuju Deda Mraza i poklone. Budite ove godine najbolji Deda Mraz uz pomoć Magaze.
Velika novogodišnja akcija u Magazi: Obradujte mališane najboljim novogodišnjim paketićima
Foto: 021.rs

Sa tradicijom dugom više od tri decenije, novosadska oaza igračaka Magaza dočekuje vas još jednom prazničnom akcijom i ponudom koja će zadovoljiti i najzahtevnije devojčice i dečake.

Odaberite igračke koje prate trendove sada najpopularnijih likova uz koje mališani odrastaju, ali nemojte da zaobiđete ni brojne kreativne igre i edukativne igračke za svaki uzrast i interesovanje. 

U Magazi ćete pronaći ekskluzivan brend edukativnih igračaka "Lisciani", kvalitetne komade koji će obogatiti svakodnevne aktivnosti radoznale dece, a ističu se serije igračaka "Lisciani Carotina" i "Carotina baby", pažljivo osmišljene za najmlađe.
 
 
To znači da ćete deci moći da pružite odlične mozgalice, slikovnice, asocijacije i druge zadatke koji angažuju različite tačke naše kreativnosti i mišljenja, a sve to pomoći će bezbrižnom i zdravom odrastanju.
 
Odaberite neki od brojnih unikatnih poklona za ljubitelje iznenađenja, a pronaći ćete nešto čak i za one koji više nisu deca, ali cene jedinstvene komade.
 
Mališani-znalci imaju poseban kutak posvećen igrama i igračkama iz naučnih oblasti poput hemije, botanike, informacionih tehnologija, robotike, paleontologije, nautike ili svemirske tehnologije, što je posebna uživancija u slobodno vreme.
 
 
I devojčicama i dečacima pažnju će okupirati kvalitetne hi-tech igračke i igre koje obuhvataju više modela automobila, bagera, kamiona, aviona i motora, sa konstruktivnim elementima, pogonima i senzorima za kretanje bez prepreka - bez baterija, kablova i strujnog napajanja.
 
Posebno iznenađenje za svakog dete biće novogodišnji poklon u vidu paketića od deda Mraza - a sada i vi možete da budete najbolji Deda Mraz uz paketiće koje je Magaza specijalno opremila i upakovala na Severnom polu. 
 
Iskoristite odlične akcijske pogodnosti u Magazi i pogledajte ponudu na zvaničnom sajtu OVDE, a lično se uverite u kvalitet u prodavnici u Zmaj Jovinoj 21, u strogom centru Novog Sada.
 
Sva zabavna dešavanja, akcije i novitete možete pratiti na Fejsbuk i Instagram stranicama Magaze, a prodajne objekte ćete naći i u Beogradu, Lazarevcu i Šapcu.
 
Za sve direktne informacije možete da pozovete +381 64 83 39 182.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti