Novosađani, predložite kandidate za Februarsku nagradu

Komisija za obeležavanje praznika i dodelu priznanja poziva sve zainteresovane da podnesu inicijative za dodelu Februarske nagrade Novog Sada za 2022. godinu.
Novosađani, predložite kandidate za Februarsku nagradu
Foto: 021.rs
Februarska nagrada Grada Novog Sada dodeljuje se kao društveno priznanje za najznačajnija dela i dostignuća građana Novog Sada koja su u duhu negovanja slobodarske tradicije Grada i jedinstva svih njegovih građana.
Ovo priznanje dodeljuje se građaninu za objedinjene napore koji su u duhu slobodarskih tradicija Grada, negovanje međuljudske tolerancije i jedinstva svih njegovih građana za: aktivnosti i dela koja afirmišu ime i tradiciju, slavu i renome Grada Novog Sada, doprinos u kulturi, umetnosti, književnim delima, izučavanju istorijske građe i naučno istraživačke delatnosti u celini i istaknutom angažmanu u humanitarnim, socijalnim i zdravstvenim oblastima, a povodom Dana Grada - 1. februara, dana kada je 1748. godine Novi Sad proglašen slobodnim kraljevskim gradom.
Obrazložene inicijative za dodelu Februarske nagrade podnose se Komisiji do 31. decembra 2022. godine, Ulica Žarka Zrenjanina broj 2.
  • Putica

    05.12.2022 17:53
    Sluzba kućnog lečenja i nege
    Svakodnevno mi dolaze tehničari ove sluzbe,jer sam težak bolesnik.Treba videti te momke,kako menjaju kateter,previjaju,okreću me,ponekad i uneredjenu,mokru,i sve ostalo najprljavije u medicini.Niko za njih ne zna,voze aute sluzbe,jure u zgrade bez lifta,ulice.Dajte nagradite te mlade momke,ne načelnika,već ekipu na terenu!
  • Milan

    05.12.2022 16:53
    jel ima neko znacajniji od znamo koga
  • Mire

    05.12.2022 16:45
    Mire
    Pokojni BLEKI posthumno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.