Koje ulice u Novom Sadu su od danas otvorene za saobraćaj, a u kojima tek počinju radovi

U Ulici Episkopa Visariona danas, 6. decembra se postavljaju usporivači brzine, što neće uzrokovati obustavu saobraćaja u ovoj ulici.
Koje ulice u Novom Sadu su od danas otvorene za saobraćaj, a u kojima tek počinju radovi
Foto: Grad Novi Sad
U toku je popravka kolovoza u Ulici Tone Hadžića. S obzirom na nezadovoljavajuću kolovoznu konstrukciju, u ovoj ulici neophodna je ugradnja dva sloja asfalta, zbog čega je završetak radova pomeren na petak, 9. decembar.
Tokom jučerašnjeg dana sastrugan je postojeći kolovoz u Šumadijskoj ulici. Danas će početi asfaltiranje i ulica će u kasnim popodnevnim časovima biti otvorena za saobraćaj
Takođe, danas su počeli pripremni radovi u Svetojovanskoj ulici, koja je zatvorena za saobraćaj.
 
U četvrtak, 8. decembra, počinju radovi na Bulevaru Slobodana Jovanovića, u delu saobraćajnice od Futoškog puta do Bulevara Jovana Dučića, zbog čega će biti zabranjen saobraćaj na ovoj deonici. Raskrsnica Bulevar Jovana Dučića - Bulevar Slobodana Jovanovića - Ulica Radomira Raše Radujkova biće prohodna. Završetak radova planiran je tokom iduće sedmice.
 
"Planirana dinamika radova podložna je promenama u zavisnosti od vremenskih uslova i najavljenih padavina u narednim danima", kažu u gradskoj upravi. 
  • Zoki

    06.12.2022 14:03
    Šta je sa partizanskom? Hoće li više da završe taj nadvožnjak ko da je Golden gate?
  • Комша

    06.12.2022 11:54
    @Novo naselje

    Писао сам на сваку вест о реконструкцији улица зашто не раде Кнеза Милоша. На крају сам сазнао зашто. Тај булевар је део државног пута и у надлежности је Путева Србије, а не града. Дакле ми сви Новосађани који користимо поменути булевар смо таоци немара неког из Путева Србије.
  • Novo naselje

    06.12.2022 10:51
    Renoviraju bul. Slobodana Jovanovica, a ne bul. Kneza Milosa koji je opasan po zivot...mi na Novom Naselju smo samo to hteli, a ovi rade sve sem toga, kao da nam teraju inat.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti