Novi semafor na uglu Temerinske, dr Jovana Andrejevića i Živojina Ćuluma od srede u probnom režimu

Novi semafor na raskrsnici Temerinske ulice, Ulice dr Jovana Andrejevića i Ulice Živojina Ćuluma u sredu, 7. decembra biće pušten u probni rad, odnosno na žuti treptač.
Novi semafor na uglu Temerinske, dr Jovana Andrejevića i Živojina Ćuluma od srede u probnom režimu
Foto: 021.rs (ilustracija)
Izgradnja saobraćajnih površina i semafora na raskrsnici Temerinske ulice, Ulice dr Jovana Andrejevića i Ulice Živojina Ćuluma imala je za cilj bezbednije kretanje biciklista i pešaka pri prelazu, uz optimalna finansijska ulaganja. 
Pešački i biciklistički prelaz na pomenutoj raskrsnici je ranije bio obeležen horizontalnom i vertikalnom saobraćajnom signalizacijom, međutim zbog velike gustine saobraćaja, blizine autobuskih stajališta, pijace i otežanog prelaska pešaka, bilo je neophodno raskrsnicu semaforizovati. 
Semafor će raditi u koordinaciji sa ostalim semaforima na pravcu.
 
"Apelujemo na vozače da povećaju opreznost na ovom putnom pravcu, naročito dok se semafor ne pusti u redovan rad", kažu u gradskoj upravi.
  • Zemlja čudesa

    06.12.2022 13:37
    Čudi me da nisu napravili kružni tok. Kad su uspeli da ga uvale u "Tozin sokak" onda nema mesta gde ne može.
  • ŠaOvi

    06.12.2022 13:35
    Rade
    Na svakih 50m imaju se postaviti semafori jer je korist od toga

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti