Kupite kreativne poklone za najdraže: Velika praznična ShopiNS akcija do 7. januara

Imate priliku da obezbedite kreativne poklone za najdraže, jer je u toku velika praznična akcija u gift shop-u medijske kuće 021 "ShopiNS".
Kupite kreativne poklone za najdraže: Velika praznična ShopiNS akcija do 7. januara
Foto: Marija Marjanović
Ukoliko volite da "otpadate ćere", "pun vam je kural svega" ili pak često odradite "đir bajsom", onda ShopiNS ima iznenađenje za vas.
 
Obezbedite novogodišnje i božićne poklone za sebe i drage ljude i iskoristite akciju 2+1 gratis u ponudi unikatnih novosadskih komada i sitnica brenda ShopiNS.
Od 15. decembra do 7. januara 2023. godine, poručite tri proizvoda po želji, a najjeftiniji ćete dobiti besplatno
Kreativne majice, termosi, šolje, notesi, kecelje i bedževi potpuno novosadskih motiva obradovaće svakoga, a naručite već sada poklone po želji na shopins.rs i time podržite rad Radija 021 i portala 021.rs.
 
 
Šta je ShopiNS?
 
Jedinstveni gift shop "ShopiNS" pokrenut je pre više od godinu i po dana, na 24. rođendan Radija 021.
 
Novosadske parole, uz odlične ilustracije Oli Poppins, našle su se na majicama, šoljama i bedževima, a kasnije i na keceljama, notesima i termosima. Sve to sa idejom sa duh panonskog grada poznatog po određenom tempu života, izgovora reči i naročitom duhu utisnemo u praktične predmete. Zato su i posebno kreirane ilustracije - "Đir bajsom", "Dunavska - Dunavska", "Najlon nedeljom", "Otpadam ćere" i, naravno, "Pun kural svega".
 
Svi oni odgovaraju na pitanje "šta je novosadski?"
 
Više informacija o ponudi ovog brenda možete naći i na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti