FOTO: Nema više besplatnog parkiranja na blatu kod Uspenske crkve

Vozači više ne mogu da se besplatno parkiraju na neuređenoj površini nedaleko od Uspenske crkve i parkinga kod Srpskog narodnog pozorišta.
FOTO: Nema više besplatnog parkiranja na blatu kod Uspenske crkve
Foto: 021.rs

Kako se može videti na terenu, vlasnici su počeli da uređuju parcelu.

Jedna građevinska mašina radi na kopanju, dok je prostor ograđen crvenim trakama. 
 
Tu je i obaveštenje da prostor od 13. decembra ne može da se koristi. Prema pisanju Dnevnika, u toku je izgradnja privatnog parkinga. 
Na samoj lokaciji nema nikakve građevinske table, a informacija nema ni u bazi podataka građevinskih dozvola.
 
 
Uvidom u katastar može se videti da su parcele u vlasništvu privatna kompanije i nekoliko fizičkih lica. Veći deo parcele je u vlasništvu firme "Fidelis servis", koja je registrovana za konsultantske usluge i u većinskom je vlasništvu jednog austrijskog fonda.
 
Deo parcele koji je u vlasništvu Grada Novog Sada nije ograđen i tu se i dalje može videti desetak parkiranih automobila.
U JKP "Parking servis" su za 021.rs naveli da se parcela nedaleko od Uspenske crkve godinama unazad koristi za parkiranje, ali da oni ne upravljaju tom lokacijom. 
 
Prema urbanističkim planovima, na ovom prostoru je već decenijama unazad planirana izgradnja stambeno-poslovnih zgrada uz ozelenjeni trg na mestu postojeće montažne garaže kod SNP-a. Međutim, za sada nema nikakvih dokumenata koji bi ukazali da je započeta realizacija nečeg sličnog. 
  • Zoran

    17.12.2022 17:37
    @Marta
    Gospođa Marta piše koješta. Ne zna da se kupovinom polise osiguranja deo novca ulaže u investicione fondove i da sam kupac snosi rizik poslovanja fonda, nema nikakvog potpisivanja da možeš ostati bez svog novca. U pitanju je regularan rizik investiranja. Polisu možete kupiti preko MLM sistema a i ne morate, sve zavisi šta ste vi videli i ko vam je nudio...
  • Dejan

    16.12.2022 04:43
    dobro
    Mi SRBI smo navikli sve za dz da bude....Samo da se manje radi i da se nista ne plati. Pa kada ce tom razmisljanju doci kraj? kada cemo da pocnemo da radimo i da se ne zalimo? Rad rad i samo rad ljudi.... xD
  • Marta

    15.12.2022 20:43
    Ha!
    Firma koja radi knjigovodstvo i konsalting za taj fond, a svi su zapravo jedno te isto. Odnosno, sada kada kupite polisu osiguranja, mozete da investirate u taj njihov fond, jedino sto istovremeno potpisujete da prihvatate da mozete da ostanete i bez ulozenog novca. A sve funkcionise po principu MLM. Cista piramida! Seminari, saradnici, nagrade, pozicije! 90te!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.