FOTO: "Marinera residence" - moderno mesto za stanovanje u najlepšem delu Telepa

"Marinera residence" je stambeni objekat sa ukupno 77 stanova na jednoj od najperspektivnijih lokacija u gradu.

U pitanju je zgrada koja ispunjava sve najsavremenije standarde, a nalaziće se u neposrednoj blizini najveće zelene površine za igru i rekreaciju u tom delu grada.

Blizina reke, vrtića, škola i trgovinskog lanca kao i odlična povezanost sa ostalim delovima grada samo su neke od odlika zgrade u Mornarskoj 23. Poseban komfor za buduće stanare predstavljaće najveća zelena površina u tom delu Telepa.

Objekat se nalazi na dve lamele, čine ga suteren, prizemlje i četiri sprata, sa ukupno 77 stambenih jedinica  površine od 27 do 123 kvadratna metra. Obezbeđeno je 60 garažnih i parking mesta, a u prizemlju se nalazi 9 garaža, 5 duplih garaža i lokal. Dva ulaza povezana su suterenskom etažom sa dva lifta.
 
Stanovi su opremljeni višeslojnim parketom, stolarijom visokog kvaliteta, led rasvetom u kupatilu, hodniku i na terasi. 
 
 
Za kupatila i kuhinje birane su pločice italijankog i španskog proizvođača, a ugrađena i je i sva neophodna sanitarna oprema. Isporučilac toplotne energije je "Novi Sad Gas", a grejanje je radijatorsko. 
 
Svaki stan ima sigurnosna ulazna vrata sa specijalnom bravom i sef ključem. Ugrađeni su i optički kablovi koji će obezbediti najbrži protok interneta.
 
  
 
Marinera residence osim što je još jedna savremeno dizajnirana, kvalitetno opremljena i funkcionalna zgrada građevinskog investitora "Emerald Hill", ujedno predstavlja celinu namenjenu za ugodan život budućih stanara na jednoj od najperspektivnijih lokacija u Novom Sadu, dovoljno daleko od prometnih ulica, a blizu Dunava i centra grada.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti