ANKETA: Recite nam šta je obeležilo 2022. u Novom Sadu - od klečanja na vratu do obnove ulica

Kraj godine je trenutak da se sumiraju utisci o prethodnih 12 meseci. Mnogo toga se izdešavalo, te deluje da je teško i sagledati jednu godinu.
ANKETA: Recite nam šta je obeležilo 2022. u Novom Sadu - od klečanja na vratu do obnove ulica
Foto: 021.rs

Na primer, protesti poljoprivrednika ili pak glasanje na referendumu deluju kao stvar neke dalje prošlosti, ali su oba događaja bila u ovoj godini.

Redakcija 021.rs izdvojila je deset događaja, trenutaka ili kontinuiranih promenama iz 2022. na koje su građani najviše reagovali ili koje imaju direktan uticaj na živote Novosađana.

U anketi možete da glasate za jedan od deset predloga koji su obeležili 2022. u Novom Sadu, a u komentarima obrazložite svoj stav.

Anketa

Šta je obeležilo 2022. godinu u Novom Sadu?

  • Novosađanka

    28.12.2022 08:36
    Haos
    Na mestu nekadašnjeg čuvenog Paba na uglu ulica Braće Ribnikar i Bulevara oslobođenja otvara se ooogromna kockarnica!!!
    Užaš!
    Sramota!
  • Ns

    28.12.2022 06:23
    021
    Šta je obeležilo? Šta nije ? Nesnosne guzve tokom cele godine,postalo je nepodnošljivo. Deluje mi da ide na gore a ne na bolje..
  • Zemlja čudesa

    27.12.2022 21:28
    Dugačak je spisak...
    Donet je investitorski GUP koji potpuno dehumanizuje grad, što za posledicu ima uništavanje Šodroša i Dunavca, Depresije... ostaće zelenila još samo na groblju; Saobraćajni kolapsi su antologijski i rezultat su nekvalitetne (ali sigurno veoma skupe) reparacije puteva u gradu - sve će se to oljuštiti k’o stara farba za godinu dana; Raskopavanje u centru zbog podzemnih garaža koje će se završiti tako što ćemo imati podzemne cisterne sa prljavom vodom, a potkopaće će se temelji starih zgrada; Beskonačna "rekonstrukcija" nadvožnjaka u Industrijskoj ulici; "Nachtmaleri"... Kao zaista originalnu stvar mogu izdvojiti ideju o ozelenjavanju osušenog drveća zdravim taze nasečenim granama povodom dolaska Velikog Vođe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti