Deo Podgrađa zatvoren za saobraćaj zbog Dočeka, menjaju se i trase autobusa GSP-a

Autobusi GSP-a na pojedinim linijama od 29. decembra promenili su trasu kretanja zbog organizovanja Dočeka u Podgrađu Petrovaradinske tvrđave.
Deo Podgrađa zatvoren za saobraćaj zbog Dočeka, menjaju se i trase autobusa GSP-a
Foto: 021.rs
Saobraćaj je zabranjen u Beogradskoj ulici, od Trga vladike Nikolaja do puta za Tvrđavu, u Štrosmajerovoj ulici, Ulici prote Mihaldžića, Vladimira Nazora i Ulici Lisinskog, a biće zatvoren i  deo parkinga na gornjem platou Petrovaradinske tvrđave. 
Zbog privremene zabrane odvijanja saobraćaja, biće izmenjene i trase autobuskih linija 3, 3a, 9, 9a, 60, 61, 62, 63, 64 i 69. 
Privremena izmena režima saobraćaja važi od 29. decembra u 8 časova do 2. januara u 18 časova.
 
Autobusi GSP-a će se kretati na sledeći način:
 
Linije 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 63 i 64
 
Smer iz Novog Sada - Nakon Varadinskog mosta autobusi će skretati desno na Kamenički put, desno na Kej skojevaca, desno Reljkovićevom ulicom saobraćati do Preradovićeve ulice i dalje nastavljati redovnim trasama kretanja.
 
Na izmenjenom delu trase koristiće se uzgrađeno stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta, te privremena stajališta u Reljkovićevoj ulici (ispred kućnog broja 42A) i Preradovićevoj ulici (naspram kućnog broja 47).
 
Smer iz Petrovaradina - Od raskrsnice ulica Preradovićeve i Reljkovićeve autobusi će saobraćati Reljkovićevom ulicom, levo na Kej skojevaca i nastavljati dalje preko Varadinskog mosta i redovnim trasama kretanja.
 
Na izmenjenom delu trase koristiće se privremeno stajalište u Reljkovićevoj ispred kućnog broja 39 i privremeno stajalište na Keju skojevaca (neposredno pre uključenja na Varadinski most).
 
Linija 69 
 
Smer iz Novog Sada - Nakon Varadinskog mosta autobusi će skretati desno na Kamenički put, desno na Kej skojevaca, desno Reljkovićevom ulicom saobraćati do Preradovićeve ulice, skretati desno u Preradovićevu ulicu, levo u Ulicu Dunavske divizije i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.
 
Na izmenjenom delu trase koristiće se izgrađeno stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta, privremeno stajalište u Reljkovićevoj (ispred kućnog broja 42A) i privremeno stajalište Dunavske divizije/Preradovićeva.
 
Smer sa Čardaka - Od raskrsnice ulica Dunavske divizije i Preradovićeve autobusi će skretati desno u Preradovićevu ulicu, levo u Reljkovićevu ulicu, zatim levo Kejom skojevaca i nastavljati preko Varadinskog mosta i redovnim trasama kretanja.  
 
Na izmenjenom delu trase koristiće se privremena stajališta u Ulici Dunavske divizije - Preradovićeva, u Reljkovićevoj (ispred kućnog broja 39) i na Keju skojevaca - neposredno pre uključenja na Varadinski most.
 
Dodatno obaveštenje: Zbog zimskog raspusta polasci koji su u redu vožnje označeni kao "đački" neće saobraćati od 1. do 16. januara (zbog zatvaranja Varadinskog mosta autobusi na liniji 3B neće saobraćati od 29. decembra do 16. januara).                  
  • pezos

    31.12.2022 14:29
    Opština Prtrovaradin ne postoji, sve je u Gradu, od naših poreza, para. odlučivanja, do odabira lokacija! Ova vlast obožava Đavu i GRadić, a predednik MZ, došao odnekud, nije imao pojma prošle godine gde je i šta je Oficirac! On živi u Karagači, ko nezna to je ono naselje divljih kuća nastalo pre nekoliko godina!
  • Zebra

    31.12.2022 13:02
    Privatna država i privatni grad. Može im se…
  • NS

    31.12.2022 11:13
    Ns
    Neki anonimusi iz Beograda pevaju za doček NG na Đavi i za to im potrebno 5 dana zatvaranja Gradića! Izračunati koliko dana ove godine smo bili taoci kulturnih događanja na Tvrđavi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti