Bogojavljensko plivanje za časni krst 19. januara u Beočinu

Bogojavljensko plivanje za časni krst održaće se u četvrtak, 19. januara u Beočinu.
Bogojavljensko plivanje za časni krst 19. januara u Beočinu
Foto: 021.rs
Manifestacija će i ove godine okupiti mladiće i devojke koji će na praznik Bogojavljenja plivati simbolična 33 metra do časnog krsta.
Tog dana će u Hramu Svetog Vasilija Ostroškog u Beočinu sa početkom od 9 časova prvo biti služena Sveta Liturgija i veliko vodoosvećenje nakon čega će se narod uputiti ka Dunavu gde će se održati plivanje za časni krst.
Okupljanje posetilaca i učesnika predviđeno je u 11.30 časova ispred restorana "Karaš" a plivanje za časni krst počeće tačno u podne.
 
Prijave za učešće otvorene su do 17. januara a svi zainteresovani učesnici dodatne informacije u vezi sa prijavom i učešćem mogu da dobiju na broj telefona 066/687-28-04.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti