LSV: Vesić vozom da dođe i u Kovačicu, Orlovat, Zrenjanin ili Sentu

Ministar građevinarstva i saobraćaja juče se pohvalio da je u Novi Sad došao vozom "soko", a LSV ga danas poziva da i na druge sastanke u Vojvodini dođe vozom i tako proveri stanje pruga.
Kako smatra Liga socijaldemokrata Vojvodine, jučerašnji dolazak brzim vozom "soko" na sastanak u Novi Sad je dobra stvar, ali nikako ne sme da ostane izolovani slučaj.
"Vesić bi lično morao da se uveri u stanje na prugama i železničkim stanicama u Kovačici, Orlovatu, Zrenjaninu, Kikindi, Senti, Somboru ili Bogojevu. Naravno, do svih ovih mesta bi mogao da dođe samo teretnim vozom, jer putnički saobraćaj sa Beogradom ne postoji", kažu ligaši i dodaju da je voz "soko", nažalost, usamljeni primer u železničkoj infrastrukturi Srbije.
"Stanje železničke mreže je u veoma lošem stanju, što se moglo videti i prethodnih nedelja, kada je nekoliko kompozicija sa opasnim otpadom iskliznulo iz šina, čime su izazvani i ekološki akcidenti. Očekujemo Vesićeve fotografije na instagramu i drugim društvenim mrežama, a potom i ocenu stanja relacija koje je posetio", zaključuju u LSV-u.
 
Kako je izgledao Vesićev dolazak na prezentaciju tri mosta u Novom Sadu, možete pogledati u odvojenoj vesti OVDE.
  • Beograd

    11.01.2023 14:57
    Sta je predhodna vlast uradila, sta je uradjeno za vreme zutih olosa pa nista jer su i ovi bili deo tog rezima i bolje da cute pametniji su.
  • LSV više ne postoje

    11.01.2023 14:28
    LSV ne postoje jer ne pominju ustav iz 1990 god koji treba ukinuti i vratiti opštinama izvorne prihode, i ukinuti slanje izvornih prihoda u opštinu Beograd. Pošto to ne pominju stalno kao papagaji, oni nikom nisu potrebni i znači da LSV ne postoje. Treba da se formira "stranka opština- SO" koja če jedini program imati vračanje izvornih prihoda opštinama na nivo od pre 1990 god, i ni jedan više zahtev sem toga i bez kompromisa koalicije sa bilo kim ko to nece da sprovede promenom ustava . Sigurno bi SO imala bar 20% glasača i otkinula bi u startu glasove i levice i desnice .
  • voja

    11.01.2023 13:34
    Od 2005 do 2010 šinobusi Subotica-Senta-Subotica skoro da nisu ni išli (morao sam decu vikendom da nosim za Suboticu, gde su išli u školu), sad bar ima redovan saobraćaj. A nabrajanje šta je sada loše podseća me na ono što je nekad bilo loše (skoro sve isto) i obrnuto.
    Ponašati se toliko nezrelo i očekivati da Vaša ulica bude prva asfaltirana i onda je to uredu a ako je susedna a Vi treba da čekate, onda ništa nevalja, dovoljno govori o motivima.
    Uostalom dovoljno je otići na železničku stanicu u Beogradu, uzeti kartu za Sentu, sesti u voz, presesti u Subotici i stići u Sentu, ali ne gospoda oće da bude direktna linija i da im se vagon parkira pred restoran Papuli, da se neohladi riblja čorba.
    Ko razume, svatio je.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.