Završeno uređenje blokovske površine kod Turgenjeve ulice - nove staze, tereni, igralište, česma...

Završeno je uređenje blokovske površine uz Turgenjevu ulicu.
Završeno uređenje blokovske površine kod Turgenjeve ulice - nove staze, tereni, igralište, česma...
Foto: Grad Novi Sad
Radovi koji su u potpunosti okončani krajem decembra protekle godine, obuhvatali su rekonstrukciju betonskih i asfaltnih pešačkih staza i izgradnju novih, rekonstrukciju košarkaškog i fudbalskog terena, dečijeg igrališta, teretane na otvorenom, postavljanje nove tartan podloge, kao i urbanog mobilijara - 30 novih klupa, 24 nove kante, hortikulturno uređenje, sređivanje platoa i rešavanje problema odvođenja atmosferskih voda, a postavljeni su i set za šah i nova česma.
Radovi su koštali 57,5 miliona dinara. 
U budžetu za ovu godinu planirana su sredstva u visini od 80 miliona dinara za uređenje blokovskih površina, a u saradnji sa Pokrajinskom vladom, u planu je da se rebalansom budžeta obezbede dodatna sredstva za ovu namenu. 
 
Grad je i u prethodnom periodu izdvajao sredstva za uređenje blokovske površine na Keju između četiri kule, zatim u bloku Bate Brkića, bloku kod Ulice Lasla Gala, bloku kod ulica Radničke, Stevana Musića i Maksima Gorkog. 
 
Trenutno je u toku treća faza uređenja bloka Bate Brkića.
  • Stanar

    11.01.2023 22:50
    Uredjenje prostora
    Sad samo da potraje bar 10 godina.
    A ne kao ispred Elefant r. k
    Žardinjere služe za pikavce, prazne limenke. Ne vidi se malč od smeća. A i klupu su izlomili ispred Aik banke na istom tom potezu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti