Štrandaroši, počinje produžavanje ugovora o zakupu kabina: Evo šta je sve potrebno za to

Produženje ugovora o zakupu kabina na Štrandu počinje danas, 16. januara i trajaće do 1. marta, kažu u Gradskom zelenilu.
Štrandaroši, počinje produžavanje ugovora o zakupu kabina: Evo šta je sve potrebno za to
Foto: 021.rs
Zakup će moći da se produži na glavnoj blagajni Štranda radnim danima od 10 do 18 časova. 
Potrebno je doći lično i doneti na uvid ugovor o zakupu kabine ili potvrdu o plaćenom zakupu za 2022. godine i ličnu kartu. 
Cene se u odnosu na prošlu sezonu nisu menjale - za zakup male kabine potrebno je izdvojiti 15.000, a velike 20.000 dinara.
  • jelena

    05.03.2024 16:06
    nova mama
    volela bih da mogu da ostavim stvari za bebu u kabini, ceo zivot sam limanac a i nova majka...zasto su pola kabina zatvorene i neiskoriscene a ja sebi ne mogu da uzmem kabinu iako mogu i zelim da si priustim
  • NS49

    18.01.2023 08:46
    Zadnjih dvadesetak godina Novi Sad je porastao bar za 100.000 stanovnika ili oko trećinu ako ne i više ali broj posetilaca na Štrandu nije toliko porastao jer novopridošli nemaju naviku da se kupau u Dunavu.
    Bilo je pokupaja na sudu da se obori sadašnji način izdavanja kabina ali je probao a pitam se na čega bi to ličilo kad bi svake godine morali da se borimo za kabine koje koristimo dugo vremena.
    Ove novopridošle u grad koji hoće da nam uzmu kabine pitam samo šta su oni uradili za ovaj grad, šta su oni uložili u njega jer su došli na gotovo izgrađeno i sređeno.
    Ima mesta na Štrandu da se izgrade nove kabine samo treba volje pa eto mogućeg rešenja makar i jednim delom.
  • Bojan

    16.01.2023 10:11
    @Dejan sa Štranda

    Nema ostrašćenosti, samo alergija na džibersku nepismenost. A to koliko se ne raspravljaš vidimo po tvom idiotskom botovanju za idiotski most.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti