FOTO: Nikad lakše do taksi vozila - aplikacija koja štedi novac, vreme i živce

Svi znaju koliko je nekad teško naći taksi u Novom Sadu, naročito po ružnom vremenu.
Sigurno vam se nije samo jednom desilo da pozovete broj taksija, čekate dugo na vezi, da bi vam posle onoga što se čini kao večnost rekli da nema slobodnih vozila. Srećom, kako to obično biva, vozeći se nedavno taksijem, od vozača smo saznali da postoji aplikacija koja rešava taj problem - štedi živce, a naročito vreme.
Besplatna za skidanje, "Pan taxi" aplikacija dostupna je i za Android ili iOS, a ispostavilo se - veoma laka za korišćenje, u šta smo se i sami uverili kroz samo dva, tri klika.
Evo kako aplikacija zapravo funkcioniše:
 
- Skinete aplikaciju sa Play store ili Google Play, ukucate svoj broj telefona i sama aplikacija vas locira automatski gde ste trenutno uz pomoć Goole maps-a i GPS-a.
 
- Imate opciju da ukucate početnu i krajnju adresu i odmah će vam aplikacija reći koliko vremena će trajati vožnja i koliko novca će vas otprilike izaći. Vrlo praktično, jer ne moramo u glavi da kalkulišemo i nervozno tokom vožnje gledamo taksimetar uz bojazan da li ćemo imati dovoljno novca.
 
- Postoji i opcija da naznačite da li je uz vas kućni ljubimac, da li vozač treba da zna engleski jezik i da li želite luksuzno vozilo.
 
 
Posle toga sve što treba da uradite je da kliknete dugme i vozilo stiže u par minuta na vašu adresu. I zaista je bilo tako.
 
S obzirom na tako pozitivno iskustvo sa aplikacijom, želeli smo da saznamo još nešto o ovoj firmi.
 
Ispostavilo se da je "Pan taxi" zapravo najstarije novosadsko taksi udruženje i da posluje već 29 godina. U svojoj floti ima više od 180 vozila, prati trendove i prilagođava se modernom, brzom načinu života. Većina vozila je srednje i više klase, ne starije od tri godine, što znači da su praktično nova, a udruženje insistira na redovnom održavanju, sa posebnim akcentom na higijeni i urednosti spoljašnjosti i unutrašnjosti vozila.
 
 
Mnogim Novosađanima će onda biti drago i da čuju da nikada nisu menjali svoju vrlo prepoznatljivu taksi tablu - jednostavna je, elegantna, lako uočljive bordo-žute boje, na uvek čistom vozilu bez raznih šarenih nalepnica, natpisa i dodatnih obeležja. Lako se prepozna izdaleka.
 
 
U odnosu na druge firme, "Pan taxi" se ističe tradicijom i kvalitetom usluge, po ceni koju za sve taksi firme koju već godinama određuje Grad. Što je bitno, cene vaše vreme i novac, što znači da dobijate najbolje kada je prevoz u pitanju. "Pan taxi" ćete uvek dobiti preko već pomenute aplikacije, ali isto tako i preko Vibera na broj 069 21 555 55 ili na brojeve telefona 021 455 555 i 069 21 555 55. Najbolje je da se sami uverite u njihov moto "Isto košta-više vredi".
 
 
Pored gradskog i vangradskog taksi prevoza, uz GPS praćenje vozila i besplatan Wi-Fi u svakom vozilu, "Pan taxi" nudi brojne druge pogodnosti i usluge o kojima više možete saznati na njihovom sajtu, a možete ih i pratiti preko Instagrama i Fejsbuka.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.