Ispit za buduće taksiste danas na Novosadskom sajmu

Ispit za buduće taksiste o poznavanju taksi propisa i Novog Sada održaće se danas, 20. februara u Kongresnom centru Novosadskog sajma u Hajduk Veljkovoj ulici 11.
Ispit za buduće taksiste danas na Novosadskom sajmu
Foto: 021.rs
U pitanju je pismeni ispit.
Polaganje će početi u 13 časova.
Prijem prijavljenih kandidata će biti na glavnom ulazu zgrade Novosadskog sajma, kod pokretnog stepeništa.
  • @joca

    20.02.2023 07:37
    Licenca za profesionalne
    Vozače nije dzabe izmišljena i ne polaže se zato sto se nekom dig'o. Ja se smatram profesionalnim vozačem, to što nas narod pogrdno zove šoferčine ili zadrigle kamiondzije, to je već nešto drugo. Da kamioni stanu, ne bi ste imali hleba danas na vreme u pekari,ili barem osnovne sirovine da kupite, da ga kući sami napravite. Verujem da na portalu od 1000 glava, možda 5-10% zna da umesi i ispeče hleb. Licencu kod nas plaćate preko 150 000,u EU (Slovenija) je 550e. Licenca iz EU važi u celoj EU,dok licenca iz Srbije važi samo za Srbiju. I nisu one dzabe, jer učite neke krucijalne stvari koje vam trebaju za vašu delatnost kojom se bavite. Takve stvari vas niko u auto školi neće naučiti, pa čak i kad polažete za C i CE. Tako je verovatno i za taxiste.
    @joca
    Navigacija mu služi da ga dispečeri iz firme prate gde se vozilo nalazi, zbog prijava vožnje, samog kretanja vozila, krađe itd itd. Nije to klasičan gps sistem.
    Što se tiče bontona, kulture, pismenosti i svega ostalog, to dolazi od kuće i zavisi od vas samih i roditelja, da li su imali vremena za vas kao dete ili vas je vaspitala ulica...
    Srećno kolegama vozačima na ispitu, čisti putevi i trezne mušterije u noćnim smenama.
  • Joca

    19.02.2023 09:33
    a lepo ponašanje
    Jel ima u tom ispitu deo ili bar nešto o lepom ponašanju (Bonton) i bez navigacije to bih mogao svako ko je bar malo pismen
  • g pen

    30.01.2023 11:13
    Cek, cek, oni dva puta polazu i posle oba puta se isto ponasaju u saobracaju! Au, ukidajte auto skole jer ne vrede.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti