Poslednji utorak u mesecu Novosađanima donosi vetrovito vreme, bez puno dešavanja

Poslednji januarski utorak Novosađanima donosi vetrovito vreme.
Poslednji utorak u mesecu Novosađanima donosi vetrovito vreme, bez puno dešavanja
Foto: 021.rs
Kao i uvek, mi smo tu da vam donesemo sve najvažnije informacije za naredni dan. Pa, da počnemo sa prognozom...
Vreme
 
Utorak će u Novom Sadu biti promenljiv i vetrovit. Duvaće jak severozapadni vetar, ponegde i olujni. Najniža temperatura biće nula, a najviša do šest stepeni.
 
Relativno nepovoljna biometeorološka situacija za većinu hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje astmatičarima i cerebrovaskularnim bolesnicima. Bolovi u mišićima i neraspoloženje su mogući kao meteoropatske reakcije.
Trebalo bi da znate i...
 
Promenjen je režim saobraćaja u Ulici Marka Miljanova 16 zbog početka radova na izgradnji vrelovodnog priključka. Biće zatvoren deo saobraćajne trake ispred objekta u Marka Miljanova 16, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, uz ograničenje brzine na 30 km/h. Planirani rok za završetak radova je 15. mart.
 
Podsetimo, privremeno je izmenjen i režim saobraćaja u delu Ulice Berislava Berića, od Kisačke do Kraljevića Marka. Kako bi se omogućio prilaz Osnovnoj školi "Kosta Trifković", postojeći jednosmerni režim saobraćaja promenjen je u dvosmerni, a zbog toga je privremeno ukinuto parkiranje na kolovozu u ovom delu Ulice Berislava Berića.
 
Delovi Novog Sada, Sremske Kamenice i Nemanovaca neće imati struje. U Novom Sadu će od 8.45 do 13 časova bez struje biti Jiričekova 7B, 7C, a od 9 do 13 Gornje Sajlovo ulice 2, 4, 6, 18, 20, 26, 28, 1, 5, 9, 13, 21, 23, 25, 29, 39, Sajlovo ulice 2, 8, 10, 26, 28, 30, 7, 9, Donje Sajlovo ulice 12, 27, Rumenački put 95, crkva, pumpa i AS kompani. Za ostala mesta pogledajte OVDE.
 
Gde ići?
 
DIY radionica šivenja vrećica za voće i povrće održaće se od 17 časova u Omladinskom centru CK13.
 
Bistrionica "Da li će rata biti?" održaće se od 19 časova u CK13.
Promocija knjige pesama "Prljavi Snješko na usijanoj haubi" održaće se od 19 časova u Digitalnom omladinskom centru (Vojvode Putnika 1). Osim autorke Jelene Kalajdžije, na promociji će govoriti i Vladimir Gvozden i Gorica Radmilović.
 
Opereta u tri čina "Kneginja čardaša" igra se od 19 časova na sceni "Jovan Đorđević" Srpskog narodnog pozorišta, a predstava Kokana Mladenovića "Bura" od 19.30 časova na sceni "Pera Dobrinović".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti