FOTO: Bečić stavio slušalice u uši, gleda video i tapše kad treba na sednici o Kosovu

Narodni poslanik Igor Bečić prisustvuje sednici o Kosovu, na kojoj je prisutan i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Rasprava je u toku i naprednjaci neretko tapšu na ono što Vučić ima da kaže dok se, uglavnom, obračunava sa političkim protivnicima.

Među onima koji pružaju podršku predsedniku i stranačkim saborcima je i Igor Bečić, poslanik iz vlasti koji je svoje prebivalište prijavio u Novom Sadu.

Tokom prenosa skupštinskog zasedanja na Radio-televiziji Srbije, kamera je pratila govor poslanice SNS Marine Raguš. Kraj njenog izlaganja ispraćen je aplauzom stranačkih kolega, kada je kamera snimila Igora Bečića.
 
Kako deluje na snimku, Bečić nije obraćao mnogo pažnju, jer je imao slušalice u ušima, a može se videti i da na telefonu gleda video sadržaj. Međutim, shvatio je poslanik da se aplaudira, pa je i on dao podršku iz prve klupe.
 
Kako smo pisali u decembru, novi poslanički mandat Bečiću je doneo i novu ulogu u Skupštini Srbije - postao je predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti.
 
On je u svom imovinskom kartonu naveo nekoliko izvora prihoda. Najvredniji je onaj iz "Srbijagasa" gde se vodi kao službenik, na osnovu čega zarađuje 130.000 dinara mesečno. Osim toga, ovaj poslanik dobija 30.000 za svoj angažman u parlamentu, ali i 8.000 na ime invalidnine ratnog vojnog invalida.
Što se tiče nekretnina, ima ih nekoliko. Trosobna kuća, dvosobna kuća, pomoćni objekat, njiva i građevinsko zemljište. Sve ovo je stekao nasledstvom. Ono za šta je, ipak, morao da "protrese džepove", jeste trosoban stan od 91 metra kvadratna. 
 
Automobil ne poseduje, ali ima depozite u bankama i drugim finansijskim ustanovama. 
 
Vojvođanski istraživačko-analitički centar objavio je pre godinu dana da su pastorka i ćerka Igora Bečića postale vlasnice "ekskluzivne parcele usred Futoškog parka u Novom Sadu, luksuzne vile Park i doma za stare smeštenog u tom objektu". 
  • dosta

    06.02.2023 14:01
    Nemoj da moralisete, ovo radi vecina ljudi na poslu, ma gde da rade. Samo sto mozda nema svaka radnja/kancelarija/pogon kamere i prenos na RTS-u
  • Dudule

    04.02.2023 14:57
    Dalo mu se
    Pa svi skupstinski sastavi su isti ,spavaju gledaju pornice i pljackaju ovaj narod ,a za nista ne odgovaraju
  • Pavle

    04.02.2023 14:54
    Kraj
    Sve ima svoj kraj. Verujem da će se krenuti u poreklo imovine posle ovog haosa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti