Za novu članicu Gradskog veća predložena Danijela Kostić

Prosvetna inspektorka Danijela Kostić predložena je za novu članicu Gradskog veća zaduženu za socijalna pitanja, saznaje 021.rs.
Za novu članicu Gradskog veća predložena Danijela Kostić
Foto: 021.rs
Ona će zameniti Branku Bežanov iz Pokreta za obnovu Kraljevine Srbije, koja je podnela ostavku zbog prekida koalicije između ove partije i Srpske napredne stranke. 
Danijela Kostić je uglavnom nepoznata široj javnosti i za nju se čulo 2016. godine kada je nakon lokalnih izbora, u gradski parlament ušla kao odbornica "Dosta je bilo" i pre prve sednice napustila tu opozicionu stranku. 
Ona je tada izjavila da joj je ulazak u DJB prvi politički angažman i da se posle godinu dana razočarala u šta se taj pokret razvija, te da se umesto za građane bore za političke poene i prevlast. 
 
Ostala je u Skupštini grada i pristupila odborničkoj grupi Jedinstevne Srbije, koja je bila i ostala koalicioni partner SNS-a.

Nije obnovila odbornički mandat, ali je u međuvremenu od 2017. godine počela da radi u pokrajinskoj administraciji, gde je i danas prosvetni inspektor. 

Prethodno je obavljala funkciju pomoćnika načelnika za finansije u Gradskoj upravi za obrazovanje Grada Novog Sada.

Nije poznato da li se učlanila u neku političku stranku proteklih godina.

Podaci iz njene biografije su skromoni. Poznato je da je rođena 1973. godine i da je diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Subotici.
  • Preki

    14.05.2023 14:00
    Bravo za pametne ljude
    Gospođa Kostić je odgovorna, čestita, obrazovana, prizemna žena i po mom skromnom mišljenju pravi čovek na pravom mestu. Bravo, bravo
  • Marko

    10.02.2023 20:14
    Preletacica
    Iz dosta je bilo u jedinstvenu srbiju pa u sns.
    Pametnom dovoljno
  • Koleginica

    10.02.2023 18:40
    Puno srece Danijela! Svaka cast, samo napred...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti