VIDEO: Novak Đoković posetio Novi Sad, bio na koncertu Željka Samardžića

Najbolji teniser sveta Novak Đoković boravio je u utorak u Novom Sadu.
Srpski as se tokom večeri prošetao centrom grada zajedno sa svojom suprugom Jelenom.
Nakon toga, bračni par je otišao na Spens, gde je bio deo publike koja je u Novom Sadu slušala koncert Željka Samardžića za Dan zaljubljenih.
Đoković je u Novi Sad došao nakon što je po 10. put u karijeri osvojio Australijan open.
 
Najbolji teniser sveta iskoristio je pauzu između takmičenja da poseti vojvođansku prestonicu, ali će se se uskoro vratiti na terene s obzirom na to da ga krajem februara i početkom marta očekuje nastup na turniru u Dubaiju.
 
  • S. Ilic

    17.02.2023 09:54
    S. Ilic
    Novace ako si human izgradi nam Centar grada i deo Tvrdjave jer ovo je zalosno na sta lici o bezbednosti je i suvisno pisati!!! Nole,Nole..ziva Legendo Srbije!!!
  • Сремац

    17.02.2023 09:24
    СТРУЧЊАЦИ
    Радује ме што у нашем граду има још нормалних људи,којима је доживљај сусрету са човеком који је обележио једну епоху у свету тениса,никад не забележену.Ноле је као нормалан човек прошетао нашим градом и изазвао бес оних неуспешних,завидних,љубоморних,злонамерних...на срећу њих је још увек мало.
  • Steva

    17.02.2023 07:12
    Steva
    Ajde BRE pustite coveka na miru borovi nenormalni! Novak je slobodan bogat i najbolji Teniser sveta ikada i može šta i gde hoće da ide! Sve sto ima izborio se sam za sve to dok vi sa vašim promašenim životima sedite po Stanićima i kuckate poruke her vam je to deo terapije i jedini prozor u životu! Tragedij a u šta ste se pretvorili!!! Jel bila penzija?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti