Sajam zapošljavanja 9. marta u Novom Sadu, u toku prijave poslodavaca i nezaposlenih ljudi

Nacionalna služba za zapošljavanje, filijala u Novom Sadu poziva poslodavce i nezaposlena lica na 33. Sajam zapošljavanja.
Sajam zapošljavanja 9. marta u Novom Sadu, u toku prijave poslodavaca i nezaposlenih ljudi
Foto: Pixabay
Sajam će se održati 9. marta od 10 do 15 časova u Master centru Novosadskog sajma, ulica Hajduk Veljkova br.11.
Prijava poslodavaca za učešće na sajmu zapošljavanja je u toku i vrši se lično u Filijali Novi Sad ili pozivom na broj telefona 021/488-55-21 ili e-mail dragana.jaksic@nsz.gov.rs.
Poslodavci će biti u mogućnosti da na sajmu iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike.
 
Na raspolaganju im je i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata i mogućnost korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju.
 
Zainteresovana nezaposlena lica treba da se jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i informisanja o pripremi za sajam. NSZ savetuje nezaposlena lica da pre dolaska na sajam završe Obuku za aktivno traženje posla koja je od sada dostupna i na online platformi za učenje Nacionalne službe za zapošljavanje kako bi što bolje sastavili svoj CV i pripremili se za razgovor za posao.
  • mister

    06.03.2023 07:35
    budite obavešteni
    Tražioci posla neka se dobro informišu PRE a ne posle tog tvz. Sajma zapošljavanja da ne prođu kao nedavni tvz. program ministrarstva za Rad "Moja prva plata" da ne bude posle suvišnih pitanja. Pošto je i NSZ (Nacionalni Savez Zgubidana) državna firma. O čemu se tačno radi imate na netu
  • Znaci

    05.03.2023 19:39
    Na sajmu
    Ajde lepo uclanite se u sps i lepo pravac master pa mozda neko i dobije posao
  • 9

    04.03.2023 08:47
    Hm
    A na ulazu pre šaltera za prijavu piše:
    "Zabranjen ulaz nezaposlenima"
    Pravi "radnik samoupravljač" sam upravlja svojom sudbinom
    ima svoju firmu jer je sposoban ,a glupani idu u stranku
    tako da nije potrebno arčiti novce za sajam .
    U dobroj firmi red je za zaposlenje kao što i dobra firma traži sama radnike ili ih otkupljuje od drugih firmi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti