FOTO: Teku radovi na instalacijama kod budućeg "turbo" kružnog toka

Radovi na instalacijama u okviru izgradnje budućeg turbo kružne rasrksnice Bulevara cara Lazara i Fruškogorske, na neparnoj strani, još uvek traju.
FOTO: Teku radovi na instalacijama kod budućeg "turbo" kružnog toka
Foto: Grad Novi Sad

Kako navode u Gradskoj kući, za saobraćaj je još uvek zatvorena desna saobraćajna traka i biciklistička staza. 

Ruši se deo postojećeg parkinga, a radi se na postavljaju podzemnih instalacija.

"Prema planiranoj dinamici, navedeni radovi trebalo bi da budu završeni do kraja nedelje, a o daljim aktivnostima na realizaciji ove investicije i predviđenim izmenama režima saobraćaja javnost će biti blagovremeno obaveštena", navode nadležni.
 
 
Iz kabineta gradonačelnika apeluju na sve građane da imaju strpljenja i poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju na Bulevaru cara Lazara.
  • Bolje

    27.02.2023 21:22
    Da ste ostale ulice sredili
    Putevi uzasni, centar grada a safarikova I jovana subotica uzas,rupe na sve strane, strazilovska uzas, rumenacki put sramota. Ovo malo sto je radjeno je nista, velika vecina ulica je uzasna ali bitan je kruzni tok
  • DekiDetos

    27.02.2023 19:23
    Cekajte ljudi da zatvore Bul.Jase Tomica koji je raspadnut kao posledica gradnje nadvoznjaka i zatvaranja Partizanske (Industrijske Zone). Pa dok to budu radili, raspasce se Partizanska i tako... u krug u krug, vrtimo pare ja i drug....
  • Ćoravi Desk

    27.02.2023 17:39
    Od svih mogućih mesta i potreba za (pranjem para) asfaltiranjem ulica, ugradnja kružnog toka zarad vlasnika promenade ili već koga, na najnekorisnijoj poziciji gradite u naše ime ovo čudo....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti