FOTO: Počinju novi radovi na ulicama, od ponedeljka zatvoren deo Bulevara Slobodana Jovanovića

Novi radovi na održavanju saobraćajnica, u sklopu saradnje Grada Novog Sada sa APV i finansijske pomoći Pokrajinske vlade, počinju danas, 1. marta.
FOTO: Počinju novi radovi na ulicama, od ponedeljka zatvoren deo Bulevara Slobodana Jovanovića
Foto: Grad Novi Sad

Kako navode u kabinetu gradonačelnika, prvi radovi ove godine počinju u delovima Veternika i Futoga.

Radovi su povereni JKP "Put". čiji radnici će od srede, 1. marta, asfaltirati ulice Zoje Mirosavljević i Kosova u Veterniku, kao i ulice Nade Dimić i Rakovačku u Futogu.

U ponedeljak, 6. marta, počeće radovi na Bulevaru Slobodana Jovanovića i to od raskrsnice Bulevara Jovana Dučića i Radomira Raše Radujkova do Bulevara vojvode Stepe.
 
Saobraćaj će biti potpuno obustavljen na ovom delu Bulevara Slobodana Jovanovića, raskrsnica će biti prohodna, a radovi bi trebalo da traju oko nedelju dana.
 
 
"Podsećamo da je u decembru prošle godine saniran kolovoz na deonici od pomenute raskrsnice do Futoškog puta", navode iz Gradske kuće.
 
Budžet Grada namenjen održavanju puteva u gradu ove godine je 1,7 milijardi dinara. Od toga je APV izdvojila 700 miliona dinara.
"U okviru dinamike radova na održavanju putne infrastrukture, koji će se obavljati tokom čitave godine, naročito će se voditi računa o tome da se u najvećoj mogućoj meri obezbedi protočnost saobraćaja u svim ulicama u kojima će se realizovati planirane intervencije na saobraćajnim površinama. Javnost će blagovremeno biti obaveštena o tome na kojim lokalitetima se izvode radovi kako bi se, radi sprečavanja gužvi u saobraćaju, koristili alternativni putni pravci", navode u Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije i mole sve građane da imaju razumevanja i strpljenja.
  • Figura

    08.03.2023 19:11
    Novosadske ulice
    Ceo grad š...ak, a rupa, kao da je u pubertetu. Šteta, na nekim mestima postoji ,,turska kaldrma,, traje i traje i trajaće...
  • Wnj

    01.03.2023 17:55
    Rekonstrukcija Dinka Šimunovića opet nije na redu...Šta se više čeka?
  • Aleksej

    01.03.2023 07:06
    Xexe
    "uh dobro je, ja se taman uplašio da će kneza miloša da rekonstruišu" HAHAHA :D

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti