FOTO: Neodgovorni Novosađani bacaju smeće gde stignu, "skrivene" lokacije za mini deponije

Radnici JKP "Čistoće" svakog dana na terenu nailaze na gomile smeća koje formiraju mini deponije na mestima gde se to ne očekuje.
FOTO: Neodgovorni Novosađani bacaju smeće gde stignu, "skrivene" lokacije za mini deponije
Foto: 021.rs
Danas su očistili gomile smeća iz okoline Spensa i stadiona Vojvodine, te su napunili više crnih kesa.

Kako navode u ovom komunalnom preduzeću, neka skrivena mesta u okolini Spensa predstavljaju idealno mesto za bacanje smeća.

Neodgovorni Novosađani su skloni bacanju smeća u rupe na asfaltu ili u prolaze između dve zgrade, a izbegavaju kante i kontejnere.
 
 
Iako neke od ovih lokacija nisu obuhvaćene programom rada ili nema posebnog naloga za inspekciju, smeće se ipak mora očistiti kako se ne bi stvarale još veće deponije.
  • Rada

    07.12.2023 23:03
    Smeće i izlomljena drveće
    Bahato bacanje starih kreveta u primorskoj u industrijskih zoni Novi Sad a drveće nakrivljeno i popucali od nevremena još nije u potpunosti sklonjeni bojim se za svoju bezbednost kad padne sneg i otežaju grane.
  • Novka

    03.03.2023 08:50
    Krivi su nekultura stanovanja
    Grad je prljav zahvaljujući bahatosti ljudi.Teško je da se baci u kontejner,kantu za smeće.Užas od nedgovornih za svoje i tudje zdravlje
  • Liman

    02.03.2023 15:45
    To je višegodišnje smeće i zaista je dobro da su počeli da ga sklanjaju. Ceo grad se pretvorio u deponiju. Da zaposle još toliko koliko imaju ljudi, plud sa malo administracije pošalju na teren, trebaće im vekovi da sve očiste, šta smo nabacali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti