Sajam knjiga i izložba umetnosti "Art expo" od danas na Novosadskom sajmu

Međunarodni sajam knjiga i izložba umetnosti "Art expo" održaće se od utorka, 7. marta, do ponedeljka, 13. marta, na Novosadskom sajmu.
Sajam knjiga i izložba umetnosti "Art expo" od danas na Novosadskom sajmu
Foto: 021.rs
Na sajmu knjiga će ljubitelji pisane reči imati priliku da, uz popuste koje najavljuju izdavači, kupe knjige po značajno nižim cenama.
Izlagači najavljuju i da će za 8. mart imati posebne akcije za dame.
Ključni događaj na sajmu su "Dani Laze Kostića" na kojima će biti dodeljena i istoimena nagrada.
 
Izložba umetnosti "Art expo" promoviše likovnu i primenjenu umetnost, vajarstvo, različite umetničke pravce, galerije, umetnike i ostale.
 
U okviru izložbe se dodeljuje i nagrada za izuzetne domete u umetničkom izrazi "Sava Šumanović".
 
Ulaz na sajamske manifestacije je besplatan, a radno vreme je od 10 do 20 časova, dok će od petka, 10. marta, do nedelje, 12. marta, priredbe trajati do 21 čas. 
 
Svi posetioci koji se registruju prilikom ulaska u Halu "Master" postaju i potencijalni dobitnici knjiga koje je za Poklon igru obezbedio Novosadski sajam u saradnji sa izlagačima.
  • g pen

    07.03.2023 10:33
    Radikalski sajam knjiga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti