"Turbo" kružni tok: Sa Bulevara cara Lazara nemoguće u Fruškogorsku, pogledajte šta je alternativa

Zbog izgradnje kružnog toka, i dalje su u toku radovi na kolovozu na neparnoj strani Bulevara cara Lazara, zbog čega je došlo do privremene izmene režima saobraćaja na ovom putnom pravcu.
"Turbo" kružni tok: Sa Bulevara cara Lazara nemoguće u Fruškogorsku, pogledajte šta je alternativa
Foto: 021.rs
Saobraćaj je obustavljen na kolovoznoj traci u smeru ka Keju, na deonici od TC "Promenada" do Fruškogorske ulice, a odvija se dvosmerno na suprotnoj kolovoznoj traci.
Sa Bulevara cara Lazara je onemogućen ulaz u Fruškogorsku ulicu, dok se duž ove ulice (u smeru ka Bulevaru cara Lazara) saobraćaj u ovoj fazi radova nesmetano odvija. 
Semafor na raskrsnici sa Fruškogorskom ulicom nije u funkciji, a pešački tokovi preusmereni su na semaforizovani pešački prelaz kod SPENS-a, odnosno kod studentskih domova.
 
"Apelujemo na građane da, dok je na snazi privremena izmena režima saobraćaja na Bulevaru cara Lazara, izbegavaju ovu saobraćajnicu i koriste alternativne pravce, kako ne bi dolazilo do stvaranja gužvi u saobraćaju", navode u Gradskoj kući.
 
Za pristup Limanu 1 i 2 preporučuje se korišćenje pravca preko Bulevara despota Stefana.
 
GSP je naveo da će privremeno biti izmenjene trase autobuskih linija broj 1, 4, 8, 11B i 13, o čemu više OVDE.
  • Vlada

    05.03.2023 09:46
    @@

    Ili da uopšte ne prave nepotreban kružni tok?
  • Trpimir

    04.03.2023 21:47
    @Uroš
    Upravo je tako. Potpuno ste u pravu.
  • @Ns

    04.03.2023 21:37
    U pravu ste, ja sam im pisao da je daleko pametnije da prvo izgrade kružni tok i potom za 2 godine ponovo raskopaju da menjaju cevi, da ni slučajno ne rade u isto vreme jer će ovako proizvesti strahovit problem psihijatriji što će pojedinci umirati u najvećim mukama jer ne mogu da kritikuju gradsku vlast što raskopava nešto što je napravila pre samo dve godine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti