Suzana Savić na čelu Gradske uprave za saobraćaj

Nova v. d. načelnica Uprave za saobraćaj je Suzana Savić, koja na to mesto dolazi umesto Đorđa Basarića.
Suzana Savić na čelu Gradske uprave za saobraćaj
Foto: 021.rs

Promena na čelu ove gradske uprave usledila je nakon raskida koalicije između Srpske napredne stranke i Lige socijaldemokrata Vojvodine. Tada je i odlučeno da Socijalistička partija Srbije dobije pojedine funkcije u lokalnoj upravi.

Odluka o imenovanju Savić na ovu funkciju doneta je 28. februara, a stupila je na snagu 3. marta. 
Imenovanje kadra socijalista na ovo mesto je ranije najavio predsednik Gradskog odbora SPS-a Slobodan Cvetković. Istovremeno, član Gradskog veća za saobraćaj i puteve postao je Aleksandar Bulajić, koji je na tom mestu nasledio ligaša Aleksandra Kravića.
 
Suzana Savić je radila u Gradskoj upravi za saobraćaj. 
 
Rođena je 1988. godine i diplomirana je ekonomistkinja. 
 
Ranije je bila samostalna savetnica za finansijske poslove u Upravi za saobraćaj, a potom je bila izvršilac za finansijske poslove i poslove javnih nabavki. 
 
Od 2017. do 2020. bila je članica Nadzornog odbora "Novosadskog sajma", a bila je i kandidatkinja na listi SPS-a za poslanicu u Skupštini Vojvodine.
  • Madjionicar

    09.03.2023 16:53
    Začarani krug
    Pa to je žena Djordja Basarica. Jedan pokriva Ligu, a drugi SPS.
    Svaka čast za primene
  • Dimitrije

    07.03.2023 21:11
    Zasluženo!
    Nova načelnica je pouzdana i vredna. Dosta je urađeno u proteklim godinama, prethodni načelnik nije imao lak zadatak. Puno sreće u radu!
  • Hut Branka Gamaz

    07.03.2023 14:13
    ...
    Čestitke!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti