Novosađani, nove izmene u saobraćaju: Od danas radovi u Dunavskoj i u Veterniku

Radovi na popravci kolovoza u Dunavskoj ulici počinju danas, 8. marta, a saobraćaj će potpuno biti obustavljen na deonici od Ulice Žarka Vasiljevića do Keja.
Novosađani, nove izmene u saobraćaju: Od danas radovi u Dunavskoj i u Veterniku
Foto: Grad Novi Sad

Kako najavljuju iz grada, radovi bi trebalo da traju do nedelje, 12. marta.

Od sutra radovi počinju i u Veterniku, i to u Ulici Svetih Arhangela.

Kako kažu iz gradske uprave, prethodno planirana rekonstrukcija Rakovačke ulice u Futogu se neće izvoditi zbog nerešenog problema sa odvodnjavanjem.
 
Radovi se izvode i na Bulevaru Slobodana Jovanovića, od raskrsnice Bulevar Jovana Dučića - Radomira Raše Radujkova dod Bulevara vojvode Stepe.
 
Završetak se, u zavisnosti od vremenskih uslova, očekuje do ponedeljka, 13. marta.
 
Iz gradske uprave podsećaju građane i da je zatvorena kolovozna traka na neparnoj strani Bulevara cara Lazara, od Promenade do Fruškogorske ulice, koa i deo Ulice Kraljevića Marka.
 
Mole se svi učesnici u saobraćaju da imaju strpljenja i poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju u zoni uvođenja radova, kao i da koriste alternativne pravce.
  • Rada

    10.03.2023 17:42
    Popravka
    U Slovackoj ulici iza Srbija gasa je haos,sve se parkiraju gde God ko stigne,nema pravila a I cesta je za popravku,sve unistise bahati,mozda se neko seti da nesto ucini.
  • Šumadinka

    08.03.2023 17:10
    Kopanje Podbare
    A Skerlićevu i Daničićevu niko ne pominje?
  • Cica

    08.03.2023 09:33
    Idioti i budale
    Budale su sve zatvorile i odsekle kvart. Šta će biti ako zatreba hitna pomoć ili ne daj bože vatrogasci?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.