FOTO Posle "Milice lažljivice" i "Miloša Francuza" novi grafiti: "Bora psiho" i "Pajtić lopov"

Grafiti "Bora psiho" i "Pajtić lopov" pojavili su se na ulicama Novog Sada u sličnom maniru kao prethodno ostavljene političke poruke.
FOTO Posle "Milice lažljivice" i "Miloša Francuza" novi grafiti: "Bora psiho" i "Pajtić lopov"
Foto: 021.rs

Prošle sedmice na ulicama su primećeni grafiti "Miloš Francuz" i "Milica lažljivica" upereni protiv predsednika Nove Demokratske stranke Srbije i narodnog poslanika Miloša Jovanovića i predsednice Srpske stranke Zavetnici i narodne poslanice Milice Đurđević Stamenkovski.

Ovog puta meta su bili predsednik Gradskog odbora Narodne stranke u Novom Sadu i narodni poslanik Borislav Novaković, kao i nekadašnji lider Demokratske stranke i bivši predsednik Pokrajinske vlade, sada profesor na Pravnom fakultetu Bojan Pajtić.

Reč je o istim šablonskim grafitima koji su ostavljeni u crnoj i u crvenoj boji, što upućuje na zaključak da je reč o istim "autorima". Čitaoci 021.rs jutros javljaju da su grafite uočili u delu Grbavice, Limana, u krugu Betanije, kao i duž Futoške ulice i kod Futoške pijace.
 
Kako je 021.rs pisao, prvobitno pomenuti grafiti pojavili su se protiv predstavnika desničarskih stranaka koje su bile protiv prihvatanja takozvanog francusko-nemačkog plana za Kosovo, odnosno evropskog sporazuma o normalizaciji odnosa Srbije i Kosova. 
 
 
Podsetimo, istovremeno su se pojavili identični grafiti "Aca prevara", "Ne kapitulaciji" i "Kosovo je Srbija".
 
  • Bojan

    20.03.2023 19:53
    Mislio sam da glasam za SNS
    Ja sam mislio da smo mi napredna zemlja al izgleda da je napredna stranka nazadovala. Steta izgubili ste glasaca, a takodje i par mojih clanova porodice i prijatelja je promenilo stav za vasu partiju. Dacu savet ostalim opozicionim strankama. Platite i vi klince iz kraja da vam prave kampanju i rade za vas, ovde samo lova moze da vam pomogne, ako nemate para onda ste niko i nista.
  • Doboš

    19.03.2023 22:31
    Torta
    A kad su žuti lopovi pisali Vučiću pederu, dali su oni onda oskrnavili grad, to je onda bilo u redu, a sad je ovo strašno, more.....
  • alo alo

    18.03.2023 16:49
    ???
    acini svedoci - sikter

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti