Novaković: Iza uvredljivih grafita protiv mene stoji SNS, ostalo je još da nas fizički ugroze

Predsednik novosadskog odbora Narodne stranke Borislav Novaković izjavio je, povodom uvredljivih grafita na njegov račun, da iza njih stoji Srpska napredna stranka.
Novaković: Iza uvredljivih grafita protiv mene stoji SNS, ostalo je još da nas fizički ugroze
Foto: 021.rs

"Sve što je iz arsenala dopuštenih i nedopuštenih sredstava u političkoj borbi moglo da se koristi, SNS i Aleksandar Vučić lično, su iskoristili protiv mene i moje porodice. Ostalo je još samo da nas i fizički ugroze", rekao je Novaković agenciji Beta.

"Spreman sam na sve i boriću se do kraja", poručio je Novaković.

Grafiti "Bora psiho" i "Pajtić lopov" pojavili su se na ulicama Novog Sada u sličnom maniru kao prethodno ostavljene političke poruke.
 
Nekadašnji predsednik DS i predsednik Pokrajinske vlade, a sadašnji profesor na Pravnom fakultetu u Novom Sadu Bojan Pajtić smatra da su grafiti upereni protiv njega "socijalni linč neistomišljenika", o čemu detaljnije možete da čitate OVDE.
  • Branko

    16.03.2023 19:32
    Grafiti
    Tako je i Pajtić za pretnje osuđivao SNS, pa kada su uhvatili čoveka ono nekim čudom taj baš iz njegove stranke, a dali se izvinuo za pogrešne napade, tako će i sa ovim biti
  • Dunav

    16.03.2023 15:52
    Solun
    kad pre Bora iz Soluna doleti da pruzi podrsku Putinu?
  • Trt

    16.03.2023 15:29
    @Naprednjaci u panici

    A što 6 miliona, zašto ne 16? Mislim kad već izmišljate cifre o vama kojima puca prsluk za Kosovo, onda budite kreativniji!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti