Novi radovi: Zabrana saobraćaja i u delu Podbare, pogledajte detaljan plan

Režim saobraćaja u delu Podbare od danas, 16. marta izmenjen je zbog rekonstrukcije vrelovoda u ulicama Skerlićeva, Zlatne grede, Đorđa Jovanovića i Save Vukovića.
Novi radovi: Zabrana saobraćaja i u delu Podbare, pogledajte detaljan plan
Foto: Grad Novi Sad
Do 16. juna zabrana odvijanja saobraćaja važi za ulice Zlatne grede (od Ulice Đorđa Jovanovića do Daničićeve ulice) i Skerlićevu.
Do 10. aprila saobraćaj se neće odvijati u Ulici Đorđa Jovanovića i to od Kosovske ulice do raskrsnice ulica Đorđa Jovanovića, Save Vukovića, Skerlićeve i Zlatne grede, i u Ulici Save Vukovića, od Ulice zemljane ćuprije do raskrsnice ulica Đorđa Jovanovića, Save Vukovića, Skerlićeve i Zlatne grede.
 
U periodu od 20. marta do 30. marta zbog radova u ulicama Branka Radičevića i Đorđa Zličića, privremeno će biti zabranjen saobraćaj na raskrsnici Kisačke ulice i Bulevara Jaše Tomića. Biće omogućena desna skretanja iz Kisačke ulice na Bulevar Jaše Tomića i iz Bulevara Jaše Tomića u Kisačku ulicu.
 
Takođe, od 30. marta do 18. aprila biće izmenjen režim saobraćaja na Bulevaru Jaše Tomića, od Ulice Save Kovačevića do raskrsnice Kisačke ulice i Bulevara Jaše Tomića, pri čemu će se saobraćaj odvijati dvosmerno u kolovoznoj traci sa neparne strane Bulevara Jaše Tomića, sa po jednom saobraćajnom trakom po smeru. Biće omogućena leva i desna skretanja sa Bulevara Jaše Tomića u Kisačku ulicu.
 
Od ranije je na snazi izmena režima saobraćaja na Bulevaru cara Lazara, gde je zbog izgradnje kružnog toka, zatvorena kolovozna traka u smeru ka keju, od TC Promenada, do Fruškogorske ulice, dok se saobraćaj odvija dvosmerno na suprotnoj traci. Sa Bulevara cara Lazara nije moguć pristup Fruškogorskoj ulici.
 
Privremena zabrana saobraćaja važi i u Ulici dr Ivana Ribara (od Ulice Narodnog fronta do Ulice Blagoja Parovića), do 14. jula zbog rekonstrukcije kanalizacione mreže. U zoni raskrsnice Ulice Narodnog fronta i Ulice dr Ivana Ribara saobraćaj se, u ovoj fazi radova, odvija neometano.
 
Saobraćaj je obustavljen i u Ulici cara Lazara, u Futogu, na deonici od Ulice Branka Radičevića do Ulice Braće Bošnjak, dok budu trajali radovi na ovoj deonici.
"Kako bi odvijanje saobraćaja bilo što bezbednije i ekonomičnije, apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da imaju strpljenja i razumevanja i da posebnu pažnju obrate na saobraćajnu signalizaciju", napominju u Gradskoj kući.
  • Lola

    15.03.2023 19:38
    Stručnjaci
    Kao da namerno blokiraju grad. Sram ih bilo koliko dugo izvode radove,van svake pameti i stucnosti.
  • Ha

    15.03.2023 16:20
    Hahaha
    Bežati iz razrušenog Novog Sada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti