Novaković o grafitima na trotoarima: SNS pred porazom u Novom Sadu, pa paniči

Predsednik novosadskog odbora Borislav Novaković izjavio je da, prema informacijama koje ima, poslednje istraživanje SNS-a pokazuje da su naprednjaci "pred gubitkom izbora u Novom Sadu".
Novaković o grafitima na trotoarima: SNS pred porazom u Novom Sadu, pa paniči
Foto: 021.rs
"Dakle, tamo je panika, jer stoje pred ambisom poraza. I Bojan (Pajtić) i ja bez pardona, bez tabu tema i zaštićenih ličnosti kritikujemo ovu vlast, a zašto su okomili baš na nas, stvarno ne znam", rekao je Novaković za današnji list Nova, odgovarajući na pitanje o pojavi uvredljivih natpisa na pločnicima Novog Sada protiv njega i Pajtića.

On je ponovo kontroverznog biznismena sa Kosova Zvonka Veselinovića, te Andreja Vučića, brata predsednika Srbije, optužio za kriminal. 

Kako je naveo, on očekuje "samo redovne i pokrajinske izbore".
 
"Ne vidim zašto bi Vučić raspisivao vanredne beogradske ili parlamentarne izbore kada mu protok vremena i nagomilani problemi nisu saveznik nego protivnik", ocenio je Novaković.
  • 002211

    22.03.2023 10:22
    SNS maGija.
  • Pera

    20.03.2023 17:21
    Ala su se raspisali botovi,mnogo ih zulja Bora.Kakav god da je,barem im svasta kaze.Od ovog sljama(sns)nema goreg,to ce se jasno videti kad padnu ali ce biti kasno.
  • Pera Minhen

    20.03.2023 16:30
    Sto je
    najjace u ovim tekstu, Solunac je potpuno u pravu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti