Čistoća plaća postavljanje još 61 podzemnog kontejnera

JKP "Čistoća" je raspisala dve odvojene nabavke za postavljanje 61 podzemnog kontejnera.
Čistoća plaća postavljanje još 61 podzemnog kontejnera
Foto: 021.rs
Za ova dva tendera predviđeno je da se izdvoji 45 miliona dinara bez uračunatog poreza.
Sprovođenjem ovih tendera će se nastaviti praksa da Čistoća svake godine na više desetina lokacija u Novom Sadu postavi nove podzemne kontejnere. 
Prvi nabavka se odnosi na nabavku 34, a druga za 27 podzemnih kontejnera. 
 
Razlika između kontejnera koji se kupuju u dva tendera je samo u manjim tehničkim detaljima, mada po pitanju kapaciteta su isti i u pitanju su redovni podzemni kontejneiri koji se deceniju i duže grade u Novom Sadu. 
 
Iz dokumentacije se ne vidi gde će 61 kontejner biti postavljen, nego će pobednik tendera po posebnim nalozima Čistoće raditi na njihovoj instalaciji.
  • Cistosadjanin pravi

    22.03.2023 09:34
    Prvi put nakon mnogo godina se čiste i peru ulice…kontejneri se servisiraju i peru svakodnevno. A u firmi ima kanti i BESPLATNO se dele. (Ne treba nam partijska knjižica da bi zamenili,kao sto je bila situacija od pre godinu/dve). Mnogi koji nisu dolazili,sada dolaze na posao. Zaista samo pozitivno se čuje sa svih strana. Čestitam gradonacelniku na izboru. Ni jedan novoizabrani direktor nikada nije napravio pozitivan rezultat posle nedelju dana!!! Svi do sada su gledali samo sopstveni interes. Velika podrška direktoru!
  • Istina

    22.03.2023 08:35
    Cistoca
    Nista se nije promenilo ekipa koja je privatno radila sa masinom ikamionom pod pokroviteljstvom poksa sad isto radi to zna svako iz cistoce
  • Cicka

    22.03.2023 07:50
    Treba istraziti ko je na svetu smislio najbolje kontejnere za djube pa onda primeniti tako nesto kod nas , gledajuci ove kod nas sto se postavljaju i iznad zemlje i ispod zemlje mozda su ipak i dalje najbolji oni stari gvozodeni ili plasticni . Bolje je kada si vidi sta sve ima u kontejneru , iz ovih podzemnih ne moze se otkriti kada neko nesto baci a da je recimo ubio i cerecio nekoga ili ako je neko bacio oruzje i slicno , kada s ebolje razmisli zaista nije lak a i jako je rizican posao ljudima koji rade na odvozenju djubreta . Nadam se da oni imaju vecu platu od ovih koji ciste ulice , ovi sto ciste ulice dosta zabusavaju i ne ciste bas kako treba, pogotovu ne skupljaju lisce oko ivice trotoara a koje je blizu odvoda, onih resetki za kisnicu i da to lisce stavljaju u svoju kantu za djubre i odvoze do kontejnera i tamo ga bacaju a ne da guraju u slivnike . To bi njihov sef u svakom gradu morao proveravati makar jednom mesecno da li je oko tih slivnika sve pokupljeno . Ovi sto peru ulice smrkovima oni nanesu svo djubre i zemlju prema trotoarima a ovi posle to ne ociste zacepe se slivnici sta se dobija kada grune kisa , poplava i onda se svi cudimo odkud poplava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.