StarTech info dan za ljude sa inovativnim idejama u Naučno-tehnološkom parku

NALED i Vlada Srbije pozvali su sve zainteresovane da se prijave za StarTech program podrške inovacijama i digitalnoj transformaciji privrede.

Poziv je upućen neformalnim timovima, startapovima, preduzetnicima, mikro, malim i srednjim preduzećima, kao i svima onima koji imaju inovativne biznis ideje ili žele da transformišu svoje poslovanje uvođenjem novih tehnologija.

Prijavljivanje za podršku traje od 3. marta do 3. maja.

U okviru trećeg godišnjeg konkursa, možete konkurisati za bespovratna finansijska sredstva u vrednosti od 15.000 do 100.000 dolara, a izabrani korisnici podeliće i do 1.000 sati ekspertske podrške za razvoj biznis plana, marketinškog nastupa, zaštitu intelektualne svojine, finansijsko planiranje ili druge aspekte poslovanja.
 
Kandidati kojima je potrebna pomoć u pripremi biznis plana mogu da se prijave i za stručnu podršku do 3. aprila, a za zainteresovane biće organizovan info dan u Naučno-tehnološkom parku Novi Sad 27. marta u 12h. 
 
Sve informacije o aktuelnom konkursu možete pronaći na OVOM LINKU.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti