FOTO: "Rupizza" vam donosi tri nove preukusne pice koje vaš stomak želi da probate

Sve poznatija novosadska picerija "Rupizza" osvežava svoju ponudu sa tri nove fantastične pice i jednom vrstom sendviča.

O čemu se zapravo radi smo imali priliku lično da se uverimo, a vlasnik picerije Boža Adžić je sa nama podelio sve ono što pomenute novine čini toliko posebnim.

Do sada je "Rupizza" imala u ponudi 11 vrsta pica koje su sada već postale nezamenljive kako Novosađanima tako i sve većem broju turista koji posećuju naš grad. 

"Rupizza" od dana otvaranja nudi isprobane pice: Kaprićozu, Margaritu, picu sa Pršutom, autentičnu picu kuće sa sjajnim kombinacijama sira i povrća – zvanu "Rupizza" i još mnogo drugih pica napravljenih od najkvalitetnijih sastojaka.
 
 
Kako nam objašnjava Boža, kod novih pica se nastavlja sa starom dobrom praksom. 
 
"Podloga se pravi od najkvalitetnijeg italijanskog brašna, a testo se podvrgava tridesetšestočasovnoj fermentaciji. Vanserijske novine sjajni i školovani pizza majstor, Stefan, ubacuje kroz dodatke za koje je inspiraciju dobio od samih gostiju. Pravi umetnici sa testom rade u Rupizzi, a njihova najnovija remek dela su Cezarova pica - koja neodoljivo podseća na Cezar salatu samo sa daleko kvalitetnijim sastojcima, 'Buffalo' pica – pica sa pravom bivoljom mocarelom, goveđom pršutom i dimljenim sirom, te pica zvana 'Domaćizza' – u pitanju je pica sa slaninom i jajima, zahvaljujući čemu se možete radovati ozbiljnoj količini proteina", ističe vlasnik ove jedinstvene picerije.
 
 
"Rupizza" je izbacila i jednu vrstu novog sendviča. U pitanju je je sendvič sa piletinom – Ave Cezar.
 
Boža dodaje da su, iako se bave tradicionalnim tipom biznisa, svesni da bi izrada veb sajta značajno pomogla u pozicioniranju na kvalitetnom novosadskom tržištu, te uskoro planiraju da postave i svoj sa integrisanom aplikacijom za poručivanje koja će Novosađanima značajno olakšati poručivanje. 
 
 
Kako zima ostaje za nama, vlasnik "Rupizze" priča da se raduju lepom vremenu i postavljanju male simpatične bašte ispred samog lokala iz koje će gosti moći da gledaju kako prema Dunavskom parku i prelepoj Dunavskoj ulici, tako i prema peći na drva i hipnotišućoj vatri koja iz nje pucketa.
 
Dok se čeka postavka sajta, zainteresovani mogu poručiti pice preko broja telefona 060/33 33 432 ili preko aplikacija Wolt, Glovo, Padrino ili Mister D
 
Vesti o dešavanjima u piceriji "Rupizza" možete pronaći na njihovoj Fejsbuk i Instagram stranici.
 
U svakom slučaju, ljubazno i nasmejano osoblje "Rupizze" vas poziva da lično dođete u piceriju i uverite zašto bi ovo moglo biti mesto u koje biste se rado iznova vraćali. 

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.