U Novom Sadu sutra toplije, u petak 21 stepen, a onda opet temperatura u padu

Četvrtak će u Novom Sadu biti toplije i bez padavina.
U Novom Sadu sutra toplije, u petak 21 stepen, a onda opet temperatura u padu
Foto: 021.rs
Duvaće slab do umeren vetar s juga. Temperatura će biti od 4 do 19 stepeni.
Narednih dana će biti promenljivo oblačno i toplo, u petak uz umeren do jak zapadni i jugozapadni vetar, a za dane vikenda nestabilno, mestimično s kišom, uz manji pad temperature i skretanje vetra na severozapadni. U petak će najviša temperatura biti 21, u subotu 17, a u nedelju 15 stepeni.
Od ponedeljka se očekuje zahlađenje. Biće tmurno i padaće povremena slabija kiša. Temperatura u ponedeljak od 5 do 10 stepeni.
 
Biometeorološka prognoza za četvrtak, 30. mart:
 
Naastaviće se povolјan uticaj meteoroloških prilika na većinu hronično obolelih. Blagi oprez se savetuje srčanim bolesnicima. Moguće meteoropatske reakcije su glavobolјa i poremećaj sna. Preporučuje se boravak naplju uz umerenu fizičku aktivnost.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti