Otvorena izložba "Sjaj" na Novosadskom sajmu

Na Novosadskom sajmu otvorena je Međunarodna izložba zlatarstva i časovničarstva "Sjaj", koja traje do ponedeljka, 3. aprila.
"Sjaj" se održava 26. put i prvenstveno je namenjen profesionalcima, ali je otvoren i za široku publiku.
Izložbu zlatarstva i časovničarstva otvorio je Aleksandar Jović, vlasnik zlatare "Ćira" iz Vranja, dugogodišnji izlagač.
"Nadam se da će ova četiri sajamska dana omogućiti dobro poslovanje nama zlatarima i da ćemo zajedno sa 30
izlagača iz Srbije i inostranstva ostvariti dobru saradnju što nam govori da zlatarstvo i časovničarstvo imaju budućnost, bez obzira na ekonomsku krizu, kod nas i u svetu. Prilika je da u naredna četiri dana vidite sve, od poludragog do dragog kamenja, investicionog zlata, alate za časovničarstvo, Swarovski kristale i još mnogo toga", rekao je Jović. 
 
Na izložbi se predstavljaju izlagači iz Turske, Poljske i Srbije.
 
Radno vreme je od 10 do 19 časova, dok će poslednjeg dana, u ponedeljak, 3. aprila, izložba biti otvorena od 10 do 16 časova. 
 
Ulaz se ne naplaćuje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.