Sutra 17 stepeni, od ponedeljka znatno zahlađenje (u utorak najviše 4)

Sutra će biti promenljivo oblačno i toplije.
Sutra 17 stepeni, od ponedeljka znatno zahlađenje (u utorak najviše 4)
Foto: 021.rs
Jutarnja temperatura će biti oko pet stepeni, najviša dnevna oko 17.
U Srbiji će sledeće nedelje biti osetno hladnije, posebno u utorak i sredu, a slab jutarnji mraz očekuje se u drugoj polovini sedmice. Tokom dana biće oblačno sa čestim padavinama.
Veća količina padavina biće u ponedeljak od popdneva i u utorak, kada se u planinskim predelima očekuje od 20 do 50 centimetara snežnog pokrivača.
 
U ponedeljak će biti vetrovito sa kišom, na planinama sa snegom uz formiranje snežnog pokrivača. Više padavina očekuje se u drugom delu dana u južnim, istočnim i centralnim predelima, od 20 do 40 milimetara za 12 sati, ponegde i više. Uveče i tokom noći sa padom temperature kiša će preći u sneg i u nižim predelima uz formiranje manjeg snežnog pokrivača, osim na istoku Srbije i severozapadu Vojvodine. U utorak i sredu će biti oblačno sa snegom, u Vojvodini i Timočkoj Krajini s mešovitim padavinama - kišom, susnežicom i snegom.
 
U četvrtak će biti oblačno, ponegde sa slabim snegom, a u nižim predelima s mešovitim padavinama.
 
Zatim će vreme biti promenljivo i suvo.
 
Novi Sad: U ponedeljak najviše devet, u utorak još hladnije sa maksimalnom temperaturom 4 stepena, slično i u sredu i četvrtak, sa kojim stepenom više.
 
Biometeorološka prognoza za nedelju, 2. april:
 
Meteorološke prilike mogu izazvati pojačanje tegoba hroničnih bolesnika.
 
Astmatičarima i osobama sa obolјenjima srca se savetuje opreznost. Od meteoropatskih reakcija mogući su glavobolјa, reumatski bolovi i neraspoloženje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti