"Promenada" planira teniske terene u garaži i proširenje bašti kafića

Tržni centar "Promenada" planira da proširi bašte kafića i prenameni deo garažnog prostora u teniske terene i administrativne prostorije.
"Promenada" planira teniske terene u garaži i proširenje bašti kafića
Foto: 021.rs

Ovo su glavni predlozi iz urbanističkog projekta "Promenade", koji je stavljen na javni uvid od 31. marta do 6. aprila, a koji je za ovaj tržni centar izradio projektni biro "AliQuantum".

U dokumentaciji se navodi da se novine uvode zbog trenutnih potreba vlasnika "Nepi Real Estate Project One" za korišćenjem prostora.
Iz projekta se vidi da se predviđa uređenje bašti ugostiteljskih objekata kod izlaza prema stadionu "Karađorđe", odnosno prema Bulevaru oslobođenja, kao i da će se omogućiti lokalima da imaju bašte i na drugom spratu, u okviru krovnih terasa.
 
 
 
Planira se i proširenje administrativnog prostora u delu postojeće garaže, čime će se smanjiti broj postojećih parking mesta.
Posebna novina je da će se u delu garaže na drugom spratu urediti multifunkcionalni prostor i teniski tereni koji će umanjiti broj parking mesta. Kako je objašnjeno, prostor će se za ove namene koristiti po potrebi.
 
Iz dokumentacije se vidi da će se broj parking mesta u "Promenadi" smanjiti sa 1.435 na 1.338.
  • V

    06.04.2023 10:38
    A gde je onaj obećani zeleni krov Promenade?
  • Olivera Radovanovic

    06.04.2023 10:23
    Promene u Promenadi
    Tako ne planiraju ni srednjoškolci. Znaju deca da se disati mora, a da je čist vazduh neophodan. Nego, koja neznalica je sve to projektovala i po čijem budalastom nalogu?
  • Rade

    06.04.2023 08:37
    To mora da je smislio neki menadzerčić u tržnom centru osim toga sve manje ljudi će im dolaziti kad ga pretvore u kafancinu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti