Dovedite svoje ljubimce: Izložba pasa mešanaca sutra u Limanskom parku

Tradicionalna izložba pasa mešanaca, osma po redu u organizaciji JKP "Zoohigijena i veterina", održaće se u subotu 8. aprila i u nedelju 9. aprila na dve lokacije.
Dovedite svoje ljubimce: Izložba pasa mešanaca sutra u Limanskom parku
Foto: 021.rs
Izložba mešanaca organizuje se povodom 4. aprila, Svetskog dana napuštenih životinja.
Prvog dana izložbe manifestacija će biti organizovana u Limanskom parku od 11 sati, dok će drugi dan biti obeležen u Prihvatilištu preduzeća (Put šajkaškog odreda).
Kako poručuju u "Zoohigijeni", prvi dan izložbe biće posvećen psima koji su imali sreće da pronađu svoje vlasnike i da usreće nove porodice. Njih će na šetalištu prikazati njihovi ponosni vlasnici.
 
"Kao i prošle godine, imaćemo 10 simpatičnih kategorija, a pobednici istih boriće se za 'najkeru' grada Novog Sada za 2023.godinu. Očekuje nas puno pozitivne energije, poznati žiri, mnoštvo lepih nagrada, dođite da se družimo i da u što većem broju pošaljemo svetu jednu lepu poruku i da uživamo u tom prelepom danu", navodi se u pozivu preduzeća.
 
Drugog dana će biti upriličena izložba pasa koji privremeno borave u Prihvatilištu i traže novi dom. 
  • Mudri

    07.04.2023 20:02
    Ne lupetajte, pa kako da donesu opremu za organizovanje događaja? Ovo je divan događaj pun ljubavi i onda se nađu tri ozlojađenja lika da komentarišu parkirane automobile.
  • Vlada

    07.04.2023 12:11
    @Nn

    Ne bih bio baš tako siguran, to počne sa organizatorima a onda i drugi vide pa se osile. Tako je bilo i za Ukuse Vojvodine i za sve ostale manifestacije.
  • Nn

    07.04.2023 11:11
    ...
    Kolima ulaze gospoda organizatori..i to lepo vozaju po zelenoj povrsini. A ne vlasnici pasa. Tako da obratite se gradskoj upravi za bahatost organizatora.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti