Pogledajte gde će biti zabranjen saobraćaj i parkiranje zbog Fruškogorskog maratona

Režim saobraćaja biće izmenjen od petka, 21. do nedelje, 23. aprila zbog Fruškogorskog maratona.
Pogledajte gde će biti zabranjen saobraćaj i parkiranje zbog Fruškogorskog maratona
Foto: 021.rs
Od petka 21. aprila od 12 časova, do nedelje 23. aprila do 20 časova biće zabranjen saobraćaj i parkiranje motornih vozila u delu puta Sremska Kamenica - Popovica, od odvajanja Majdanske ulice do autobuske okretnice na Popovici. 
Zabrana zaustavljanja i parkiranja se ne odnosi na prioritetna vozila, vozila stanara, vozila učesnika maratona i službena vozila maratona.
U subotu, 22. aprila od 6.30 časova do 14 časova biće zabranjen saobraćaj i parkiranje motornih vozila na Fruškogorskom putu u Sremskoj Kamenici, od raskrsnice ovog puta i obilaznice oko Sremske Kamenice do Majdanske ulice na Popovici, i privremeno zabranjen saobraćaj na putu za Popovicu, kod Mošine vile. 
 
Zabrana zaustavljanja i parkiranja se ne odnosi na vozila GSP-a, autobuse i kombi vozila učesnika maratona, vozila stanara, prioritetna vozila i službena vozila maratona.
  • Ns 49

    20.04.2023 21:12
    To će biti predivan događaj, a nadam se da je ispravno napisano u vezi regulacije saobraćaja.
  • D

    20.04.2023 19:44
    @Piško
    Ovo nije uzurpacija već lep događaj, a to što se nećeš lako probiti do kafana po Fruškoj ili do placeva gde ćeš sa ekipom popiti 5 gajbi piva uz roštilj, je tvoj lični problem. Svakako ćeš doći do željenih lokacija, jer je vikendom, pogotovo kada su lepi dani, ionako "jači" saobraćaj.
  • Piško

    20.04.2023 18:09
    Uzurpacija javnog dobra.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti