Aprilski četvrtak pred Novosađanima topao, sa brojnim dešavanjima i nekim izmenama u saobraćaju

Ovaj april sve više i više počinje da podseća na proleće, pa će temperatura biti oko 20 stepeni.
Aprilski četvrtak pred Novosađanima topao, sa brojnim dešavanjima i nekim izmenama u saobraćaju
Foto: 021.rs
Oni Novosađani koji se voze autobusima na linijama 6 i 11B neka provere da li se njihova stanica privremeno ukida.
Ukoliko slušate naš Radio 021, pre podne možete osvojiti po dve ulaznice za nastup LP dua koji će nastupati u Gradskoj dvorani u petak, 21. aprila. Naš i vaš voditelj programa Cope ima dva puta po dve ulaznice, pa se naoštrite i pratite program na 92,2 MHz ili preko LINKA.
Vreme
 
Četvrtak će biti umereno oblačno, sa slabim i umerenim severnim i severozapadnim vetrom. Minimalna temperatura biće 7 stepeni, dok će najviša dnevna biti 19.
 
Većina hroničnih bolesnika može očekivati uobičajene tegobe. Oprez se savetuje srčanim i cerebrovaskularnim bolesnicima i osobama s respiratornim obolјenjima. Kao meteoropatske reakcije mogući su reumatski bolovi, glavobolјa i neraspoloženje.
 
Trebalo bi da znate i...
 
Autobusko stajalište Beogradski kej/Marka Miljanova (koji koriste autobusi na linijama 6 i 11B) privremeno će biti ukinuto do 23. aprila zbog sanacije havarije u raskrsnici Beogradskog keja i Ulice episkopa Visariona. U toku radova saobraćaj će se odvijati levom saobraćajnom trakom, prema centru.
 
Delovi Novog Sada, Petrovaradina i Čortanovaca neće imati struje. Od 11 do 12.30 časova će bez struje biti Radnička 2-16A, 15-31, 35A-39, Lovćenska 2-8, 12-14, 1-7, Stražilovska 40-44, 25-37, Muzička škola "Josip Slavenski". Za ostale ulice i mesta pogledajte OVDE.
 
Ko mora na van grada, treba da zna i za radove na auto-putu. Od četvrtka, 20. aprila počinju radovi na demontaži postojeće i montaži nove žičane ograde, na državnom putu petlja Sirig - petlja Novi Sad Sever, smer ka Novom Sadu. Radovi će trajati do 10. jula u toku svetlog dela dana, svakog dana osim nedelje. Za saobraćaj će biti zatvoren deo zaustavne, a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom, saopštili su Putevi Srbije.
 
U zoni naplatne stanice Novi Sad Jug, smeru ka Beogradu, sutra se izvode radovi na montaži saobraćajnih tabli, od 8 do 15 časova, uz odvijanje saobraćaja jednom saobraćajnom trakom desne servisne saobraćajnice. Na petlji Novi Sad sever - petlja Sirig, smer ka Sirigu, 20. aprila takođe počinju radovi na mašinskom presvlačenju kolovoza, a odvijaće se od 7 do 17 časova. Za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, u dužini od 750 m, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom. 
 
Gde ići?
 
Novo izdanje Language cluba održaće se u Radio kafeu u Svetozara Miletića 45. Druženje počinje u 20 časova, a ulaz je slobodan.
 
Predavanje dekana Pedagoškog fakulteta u Somboru Saše Markovića "Učiteljstvo u Srba - 245 godina trajanja" održaće se u 19 časova u Čitaonici Gradske biblioteke u Novom Sadu.
 
Promocija putopisne knjige i izložbe "Afrika" Rastka Petrovića održavaće se od 18 časova u Kulturnom centru Vojvodine "Miloš Crnjanski".
 
Promocija knjige "Novi Sad - moderni grad" održaće se u knjižari Bulevar Books u 18 časova.
 
Koncert francuskog benda Cult of Occult i beogradskog benda The Father of Serpents počeće u 21 čas u SKCNS Fabrika.
 
Ignite događaj "Women in IT" održaće se od 19 časova u Knjižari Zenit.
Projekcija filma "Apur Sansr" iz 1959. godine održaće se od 18 časova u Novosadskom humanitarnom centru.
 
Disco night počeće u 20 časova u Gerila baru, a od 22 časova u Vojvođanski Blues Band.
 
Predstava "Priča nepoznatog čoveka" igraće se od 21 čas na Kamernoj sceni Srpskog narednog pozorišta.
 
Predstava za decu "Čarobnica iz ulice Bonžur" igraće se od 18 časova na Maloj sceni Pozorišta mladih, a od 19.30 časova će se na Velikoh sceni igrati "Kako i zašto ubiti muža" (prodaja karata putem GigsTix-a).

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti