Petak pred Novosađanima: Pogledajte šta vas još očekuje osim sunčanog dana

Ovaj prolećni aprilski petak biće prijatan i sunčan.
Petak pred Novosađanima: Pogledajte šta vas još očekuje osim sunčanog dana
Foto: 021.rs
Uveče stiže novo Presluškivanje, a tema u novom muzičkom izdanju su sedamdesete. Uključite radio u 20h i saznajte o čemu je reč.
Vreme
 
Petak će u Novom Sadu biti pretežno sunčan, bez kiše. Minimalna temperatura biće 7, a maksimalna 19 stepeni. Duvaće slab i umeren severozapadni vetar.
 
Hronično obolelim osobama i meteoropatama se savetuje oprez usled relativno nepovolјnih biometeoroloških prilika. Naročito izražene tegobe mogu imati srčani i cerebrovaskularni bolesnici. Mogući su glavobolјa, promenlјivo raspoloženje i pospanost. 
Trebalo bi da znate i...
 
Delovi Novog Sada, Rumenke i Petrovaradina neće imati struje. U Novom Sadu će bez struje od 9 do 10 časova biti Subotička 100A, od 8.30 do 10.30 časova Cara Dušana 35, Černiševskog 4, 6, a za ostale ulice i mesta pogledajte OVDE.
 
Vanredan prevoz autobusima GSP-a biće organizovan u subotu, 22. aprila i nedelju, 23. aprila zbog Fruškogorskog maratona. Više pogledajte OVDE.
 
Gde ići?
 
Svirka bendova Fanaa i Bilje održaće se u 21 čas u Omladinskom centru CK13.
 
Bend Gipsy Groove sviraće u knjižari Zenit u 21.30 časova.
 
Promocija zbirke pesama Ksenije Matović "Karatoč" održaće se od 18 časova u knjižari Zenit.
 
Razgovor o knjizi finske autorke Selje Ahve "Stvari koje padaju sa neba" održaće se od 18 časova u Digitalnom omladinskom centru.
 
Tribina "Dnevnik o Crnjanskom" održaće se od 18 časova u Kulturnom centru Vojvodine "Miloš Crnjanski",  a akcenat će biti na sagledavanju tradicionalne kulture i verovanjima "narodne religije" u "Seobama" i refleksijama usmene književnosti u različitim romanima ovog pisca.
 
Projekcija dečijeg animiranog filma "Mačke u muzeju" održaće se u 18 časova u KC "Mladost" u Futogu, dok će od 20 časova biti prikazan film "Tri musketara: D'Artanjan".
Predstavljanje učeničkih kompanija koje doprinose očuvanju životne sredine "Preduzimljiva planeta" počeće u 18 časova u Američkom kutku.
 
Promociju publikacije psihološkinje Milene Ćuk "Od devojke do žene – put ka celovitosti", u izdanju Centra za podršku ženama, počeće u 18.30 časova u Zenitu.
 
U okviru manifestacije "Igorovi dani" igraće se predstava "Krvave svadbe" reditelja Igora Vuka Torbice od 19.30 časova na sceni "Pera Dobrinović" Srpsko narodno pozorište.
 
Predstava "Grb Zorba" igraće se od 19 časova na sceni "Jovan Đorđević" SNP-a.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti