GSP objavio red vožnje autobusa za vreme Fruškogorskog maratona

Vanredan prevoz autobusima GSP-a biće organizovan u subotu, 22. aprila i nedelju, 23. aprila zbog Fruškogorskog maratona.
GSP objavio red vožnje autobusa za vreme Fruškogorskog maratona
Foto: 021.rs
U subotu, 22. aprila od 5.45 do 10 časova (po potrebi) organizovaće vanredan prevoz iz Novog Sada za Popovicu sa dva terminala:
- Železnička stanica, polazno autobusko stajalište linija 71-74. Prijem putnika obavljaće se i na autobuskom stajalištima kod Mosta slobode, u centru Sremske Kamenice (opciono i na okretnici Vojinovo, ukoliko bude mesta u vozilima).
 
- Bulevar oslobođenja, autobusko stajalište Most slobode/Limanski park. Autobusi će primati putnike i na stajalištu u centru Sremske Kamenice (opciono i na okretnici Vojinovo, ukoliko bude mesta u vozilima).
Povratak sa Popovice (od Majdanske ulice do Železničke stanice) biće organizovan u subotu po završetku maratona do 22 (poslednji polazak je u ponoć). Stajališta sa Popovice do Železničke stanice su sledeća: Popovica, okretnica Vojinovo, centar Sremske Kamenice, redovna stajališta na Bulevaru oslobođenja. 
 
Autobusi će biti vidno obeleženi plakatima "Fruškogorski maraton".
 
Cena karte (vanredan prevoz) u jednom pravcu je u skladu sa zvaničnim cenovnikom i iznosi 65 dinara. Na vanrednim polascima ne važe pretplatne, kao ni bilo koji vid povlašćenih karata.
 
Karte za prevoz do Popovice moći će da se kupe u autobusu na platou ispred Železničke stanice, u "pokretnoj" blagajni kod Limanskog parka, kao i kod vozača u vozilu. 
 
U povratku sa Popovice karte će se prodavati u obeleženom minibusu, postavljenom kod privremene okretnice na raskrsnici Fruškogorskog puta i Majdanske ulice.
 
Kako bi se saobraćaj što efikasnije odvijao, u GSP-u mole putnike da kupuju vozne karte na privremenim prodajnim mestima (van autobusa) i da pripreme tačan iznos novca za kartu, te da ne čekaju zadnji momenat za prevoz do Popovice.  
 
Organizovan vanredan prevoz učesnika maratona biće organizovan i u nedelju, 23. aprila. Polasci od Železničke stanice do Popovice su u 10 i 10.40 časova, dok je povratak za Novi Sad u 15 časova.
Skraćenje trase linije 75
 
Zbog održavanja 46. Fruškogorskog maratona, u subotu, 22. aprila od 6.30 do 14.30 časova (opciono do 22 časa, u zavisnosti od prohodnosti puta) privremeno će biti skraćena trasa linije broj 74 Novi Sad-Popovica. 
 
Polasci iz Novog Sada saobraćaće do raskrsnice Fruškogorski put/Majdanska ulica, odakle će po redu vožnje biti i obavljani polasci za Novi Sad.
  • Miodrag

    20.04.2023 17:08
    Autobusi za maraton
    Pozdrav,
    Pošto se u nedelju odžava samo dečiji maraton vaši autobusi stižu na njegov start ali je za povratak jako kasno da vaš autobus krene u 15h pa bi bilo dobro da bude bar još koji ranije. Hvala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti