Đurađ Jakšić: Novi Sad je bio i ostaće najjače radikalsko utvrđenje u Srbiji

Predsednik novosadskog odbora Srpske radikalne stranke Đurađ Jakšić izjavio je da je "Novi Sad bio i ostaće najjače radikalsko utvrđenje u Srbiji".
"Naš prioritetni cilj je da osnažimo SRS na teritoriji Novog Sada. Novi Sad je bio i ostaće najjače radikalsko utvrđenje u Srbiji", rekao je Jakšić na godišnjoj skupštini novosadskog odbora SRS.
Kako je naveo, ta stranka je u poslednjih 15-tak godina prošla "bure i oluje, politički progon i golgotu".
"Živi smo, zato što nam je živa ideologija, čista kao suza i zato što smo mi srpski radikli satkani od najčvršćeg materijala. Uveren sam da naše vreme tek dolazi, da smo mi, srpski radikali, sposobni da se dignemo sa kolena i da ćemo, pre ili kasnije, ponovo biti strah i trepet na srpskoj političkoj sceni", naveo je Jakšić.
 
Sednica novosadskog odbora SRS počela je intoniranjem stranačke himne "Sprem'te se, sprem'te četnici".
  • Sara

    24.04.2023 11:41
    "Jel moguce"
    Odgovor:
    Da čitate tekst pre komentarisanja, ne biste tako glupo pitanje postavljali! Nije u pitanju stranački skup već njihova redovna godišnja skupština, koju kao odbornička grupa u Skupštini Grada imaju pravo da drže.
  • Idealan spoj

    24.04.2023 07:29
    Cisto da svi SNS robovi budu u tokuŠešelj junior je objavio da se SNS i radikali spajaju odnosno da radikali ulaze u SNS svi djuture
    dakle SNS -ovci vidite sta cete u sledecoj kampanji jerbo dobiti posle nista necete hahaha
  • Jel moguce

    24.04.2023 07:27
    Jel oni to drzali stranacki skup u skupstini grada? Ko je normalan dozvoio to i da se kace slike seselja i putina u skupstini grada?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti