FOTO: Prase na bilbordima u Novom Sadu uz poruku - "Ne budi uzrok patnje, budi vegan"

Udruženje za prava i slobodu farmskih životinja "Novi Sad Animal Save" i ove, četvrte godine zaredom započelo je kampanju postavljanja bilborda.
Poruka plakata je ista kao i prošle godine, "Ne budi uzrok njihove patnje. Budi vegan", razlika je samo u tome što je ove godine stavljena fotografija praseta, kažu u ovom udruženju.
Prvi plakat je već postavljen na Bulevaru Mihajla Pupina kod Pupinove palate i stajaće na tom mestu još tri nedelje, a nakon toga se seli na lokaciju u istoj ulici, na raskrsnici sa Ulicom Žarka Zrenjanina.
 
Na toj lokaciji će prvo tri nedelje biti na jednoj strani bilborda, a nakon toga dodatne dve nedelje na drugoj strani istog bilborda.
  • андра

    26.06.2023 12:47
    зуби
    Зуби су код биљоједа секутици и кутњаци. Значи сечење и дробљење хране. Код месоједа имамо и очњаке. Погледајте своју вилицу.
  • Mastodont

    26.04.2023 16:48
    @Stari Grad

    Mnogo je smešno što ti misliš da su nekom potrebni "argumenti protiv veganizma". Možemo da ih ignorišemo ili da ih zajebavamo, to je više nego dovoljno.
  • a da

    26.04.2023 15:38
    nije možda u toku neka veganska izborna kampanja:)?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti