Više od 40 obuka iz oblasti marketinga: Na jednom mestu steknite sva znanja za uspešan biznis

Marketing nikada nije bio bitniji - za uspešno poslovanje danas morate da imate veštine koje šire vaš brend, a sticanje znanja nije lako.
Više od 40 obuka iz oblasti marketinga: Na jednom mestu steknite sva znanja za uspešan biznis
Foto: Pixabay

Zato postoji jedno mesto na kojem možete da dobijete sve informacije.

Više od 40 obuka iz bogate oblasti marketinga nalazi se u ponudi Akademije Oxford, ustanove čiji stručni i iskusni predavači na kvalitetan i razumljiv način prenose neophodna znanja.
Odlučite se za analizu marketinških kampanja, upravljanje prodajom ili pak za istraživanje tržišta i steći ćete profesionalna znanja neophodna za biznis. Tu su i danas prekopotrebne veštine komunikacije sa klijentima, nadređenima i potencijalnim potrošačima, što su obuke koje možete da pohađate u bilo kojoj od poslovnica Akademije Oxford.
 
Zanimanja sadašnjosti i budućnosti
 
Jedno od najtraženijih zanimanja danas je kreiranje sadržaja za različite kampanje i prezentacije kompanija, bez obzira na njihovu veličinu. Zato su danas ovi kreatori sadržaja - kopirajteri, izuzetno traženi na tržištu, a njihove veštine brzine i tačnosti u pisanju i/ili prevođenju bitne su svakom poslodavcu. Odlučite se za obuku iz oblasti kopirajtinga i steći ćete znanje za zanimanje sadašnjosti.
 
Ukoliko ste zainteresovani za širenje biznisa izvan granica matične zemlje, interesovaće vas obuka iz oblasti međunarodnih komunikacija i digitalne strategije za razvoj biznisa. 
 
Svi koji su na rukovodećim pozicijama ili su angažovani u odeljenjima za ljudske resurse vrednovaće sticanje znanja iz oblasti employer branding-a, koje je visokorazvijeno u zemljama sa jačom ekonomijom i vredno je uloženog vremena. Budite među poželjnijim poslodavcima i omogućite sebi, ali i svojim zaposlenima najbolje uslove za rad u kompaniji koja vrednuje zakonske propise - odlučite se za neku od obuka u oblasti poznavanja zakona. 
 
Kroz obuke naučite kako da uspešno i direktno komunicirate sa potrošačima i korisnicima vaših usluga, te na koji način da rešavate bilo koji nastali problem i zadržite svoje (zadovoljne) klijente. 
 
Trajanje specijalizovanih obuka umnogome zavisi od prirode samih oblasti za koje se polaznici odluče. U ponudi su individualni, poluindividualni i grupni časovi, u poslovnici ili onlajn, u zavisnosti od potreba i mogućnosti polaznika. 
 
Kompanije mogu da se odluče i za korporativni pristup obukama, gde će nastavu pohađati grupa zaposlenih i koji će - kao i svi polaznici Akademije Oxford, nakon uspešnog kursa steći sertifikate o novim znanjima i veštinama. 
Odaberite obuke po želji
 
Opredelite se za neku od obuka i prijavite se već danas na zvaničnom sajtu Akademije Oxford. Upoznajte se sa celokupnom ponudom i detaljnim uslovima pohađanja obuke OVDE, gde ćete pronaći i spisak gradova u kojima su obuke dostupne.
 
Za sve specijalne ponude i popuste u Akademiji Oxford pratite Instagram i Fejsbuk stranice.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti