Ugovorena isporuka tri autočistilice za 93,2 miliona dinara

Čistoća je ugovorila isporuku još tri autočistilice po ceni od 93,2 miliona dinara sa PDV-om.
Ugovorena isporuka tri autočistilice za 93,2 miliona dinara
Foto: 021.rs
Ove tri mašine će isporučiti firma "Nova oprema" iz Novog Sada, koja je bila i jedini ponuđač.
Postignuta cena za tri autočistilice je, gledajući po komadu, skoro istovetna ceni koja je dobijena za jednu mašinu koja je pre nekoliko nedelja kupljenja na posebnom tenderu.
Ova nabavka je deo šire obnove voznog parka "Čistoće" u ovoj godini koji se finansira iz budžeta Novog Sada i Pokrajine.
 
Na posebnim tenderima ovog preduzeća, pored ove četiri autočistilice, do sada je već ugovorena isporuka dva kamiona za pražnjenje podzemnih kontejnera za 69,6 miliona dinara sa PDV-om i šest polovnih autosmećara po ceni od 41,3 miliona dinara sa PDV-om.
 
Takođe, čeka se završetak tendera koji sprovodi Uprava za komunalne poslove u vrednosti od 143,3 miliona dinara, kojim se kupuju dva kamiona autosmećara sa kapacitetom od 7,5 tona, tri kamiona autocisterne kapaciteta od minimum 10.000 litara i kamion autopodizač za transport većih kontejnera. 
 
  • Čistoća nekad bila

    11.05.2023 12:11
    Kad god zovem, nema slobodnih čistilica. Nekad je išla svaki mesec kroz moju uilicu. Za 250.000 evra po komadu, mogli su gomilu ljudi da snabdeju metlama da čiste dan i noć.
  • Džabadaja

    11.05.2023 10:50
    Na Adicama
    ..u glavnoj ulici Branka Čopića ali i u ostalim sporednim , godinama nije prošao (ili barem ja nisam video) nijedan čistač ulica.Sve skorelo od prašine i blata na glavnoj ulici!
  • G pen

    11.05.2023 06:48
    A smrkovi? Ah da, bese bacanja jogurta i dolazak da nas nauce kako se radi (po recima moje sefice, nisam ja izmislio)-

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti