Zajedno Novi Sad: Isečen baner s prozora stranačkih prostorija

Novosadski odbor stranke Zajedno zatražio je danas od nadležnih da otkriju ko im je jutros isekao baner koji je visio na fasadi zgrade, na prvom spratu.
Član tog odbora Mladen Cvijetić rekao je da je nekoliko nepoznatih osoba, između devet i deset sati jutros, skinulo transparent s porukom "SNS ostavke", sa zgrade na Pozorišnom trgu.
On je rekao i da će napad prijaviti tek sutra, jer su danas zaokupljeni pripremama za beogradski protest "Srbija protiv nasilja".
"Tražićemo da nam se to vrati, a tražimo i policijsku zaštitu i da se utvrdi ko to prolazi pored naših postorija, ko ulazi, ko skida. Moramo da saznamo identitete tih lica", rekao je Cvijetić.
 
Na fotografijama se vide više osoba u civilu, od kojih jedna nožem seče kanap koji je baner bio pričvršćen, a zatim ga odnose, uz prisustvo Komunalne policije, prenosi Beta.
 
To je treći napad na prostorije Zajedno u Novom Sadu, prvi je bio u septembru prošle godine kada je jedna osoba sekirom razlupala ulazna vrata na stranačkim prostorijama, a zatim je u aprilu ove godine, tokom dana ukradena brava sa ulazne kapije u haustor zgrade u kojoj se nalaze prostorije.
  • Lala

    13.05.2023 10:34
    Pocepan baner
    Hoće, hoče...
    "Otkriće", kao što su otkriveni oni šti su štampali ulice, zidove, fasade... o Milici Zavetnici i Milošu "Francuzu"...!
    Pored hiljada i hiljada kamera i softvera raznih, po Srbiji...?!
  • GremliNS

    12.05.2023 20:23
    A šeki?
    Hoće li skloniti i ogromnu sliku V. Šešelja, na objektu pored Banovine?
  • Jelena

    12.05.2023 16:12
    Neće policija otkriti ko su počinioci. Kao što “ne znaju” ni gde je odšetao Snajper.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti