FOTO: Ovako trenutno izgleda Oficirac, Dunav preplavio plažu

Vodostaj Dunava je u manjem porastu, a to je dovelo do toga da Oficirac bude poplavljen.
FOTO: Ovako trenutno izgleda Oficirac, Dunav preplavio plažu
Foto: 021.rs

Novosađanka koja čita 021.rs prosledila nam je fotografije poznate plaže. 

Kako kaže, kolima teško može da se priđe, a od plaže "nema ni zrna peska".
 
 
"Postavljene su neke palete da ljudi mogu da prelaze, ali ne znam koliko je bezbedno, i sve je prljavo", navodi ona.
Prema informacijama Republičkog hidrometeorološkog zavoda, Dunav kod Novog Sada je u ponedeljak trebalo da prevaziđe granicu redovne odbrane od poplava. Vodostaj je u domenu srednje visokog. 
 
 
Kako su objavili, vodostaj Dunava je u manjem porastu sa tendencijom stagnacija i manjeg porasta naredna dva dana, nakon čega sleduje opadanje.
Savetnik direktora za zaštitu od spoljnih voda u "Vodama Vojvodine" Božidar Beloš rekao je za 021.rs da se očekuje blagi porast Dunava, čime se stvaraju uslov za uvođenje redovne odbrane od poplave. 
 
 
Ipak, ukazao je i na to da nema razloga za brigu, o čemu više možete da čitate na OVOM LINKU.
  • 9483283

    24.05.2023 12:18
    Ima milijarda eura za stadion
    Bitno je da imamo milijardu evra za fudbalski stadion, u državi u kojoj mladi odlaze a sendvičari se uvećavaju, a što nemamo para da obezbedimo priobalja reke u centru grada to nema veze. Zato ćemo imati grad na vodi, puno mostova a malo ljudi, puno para će otići u investicije kako bi se pojedinci i politička stranka obogatila i finansirala kupovinu glasova, autobuse, sendviče itd.
  • Vladan

    24.05.2023 08:08
    @Dejan

    Kakav sad štand te muči?
  • Stojan Lazarević

    23.05.2023 20:23
    Grad da uredi Oficirac
    sad je poslednji trenutak da s ete čatrlje poruše. Potreban nam je samo pesak, voda, sunce i vetar. Neki lik gradi kuću od metala na Oficircu. I struju je obezbedio. Uskoro neće biti mesta za obične kupače. Vode Vojvodine stićižemo organizovano ptred vaša vrata i direktora pozvati na odgovornosrt!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti